"Орел і решка” підкорюватиме мегаполіси в новому сезоні

Укрінформ
У лютому на телеканалі «Інтер» стартує новий сезон популярного тревел-шоу «Орел і решка». Він отримав назву «Мегаполіси», тому що покаже глядачам найбільші та найсучасніші міста світу.

Про це повідомляє прес-служба “Інтера”.

“Великі міста будь-якої країни – це концентрація найбільш цікавого, найбільш незвичайного, найбільш топового. Цей сезон обіцяє бути дуже насиченим яскравими пригодами, адже в ньому ми будемо шукати не пам'ятки, а місця, де можна відмінно потусити і кинути виклик самому собі”, – говорить головний режисер і співавтор проекту “Орел і решка” Женя Синельников.

Читайте також: Експерти назвали міста, які стали туристичними лідерами України

Розпочнеться мандрівка з китайського міста Макао. Потім команда “Орла і решки” відвідає Бангкок, Гавану, Кейптаун, Сеул, Джакарту, Париж, Амстердам, Лос-Анджелес, Сан-Франциско та інші міста.

За словами авторів проекту, “Мегаполіси” стане “сезоном відчайдушних вчинків і шалених рішень” й буде відрізнятися від попередніх випусків. Цього разу програми більше нагадуватимуть тревел-блоги, тому що ведучі зніматимуть себе на екшн-камери.

Хто стане ведучими нового сезона “Орла і решки”, оголосять 21 січня. Прем'єра “Мегаполісів" відбудеться 3 лютого на каналі “Інтер”.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-