Коли ти не одна: як вибрати сукню в період вагітності

Коли ти не одна: як вибрати сукню в період вагітності

Укрінформ

У період вагітності турбота про себе, своє здоров'я, зручність і зовнішній вигляд - не примха, а абсолютна необхідність. Гарний настрій майбутньої матусі позитивно впливає на стан дитини. Дуже важливо на цьому етапі звести кількість стресів до мінімуму, наповнити своє життя приємними емоціями і враженнями, шукати нові джерела натхнення і краси.

Тому, якщо вагітність проходить в плановому режимі, не варто навмисно захищати себе від зустрічей з друзями, робочої суєти, повсякденних турбот, милих душі хобі і, звичайно ж, урочистих заходів. Адже в твоєму житті нічого не змінилося. Крім, мабуть, принципів підбору одягу.

З чим стикається вагітна жінка при виборі сукні

Вечеря з коханою в ресторані, театральна прем'єра, корпоративна вечірка, святкування Нового року - події, які здатні зарядити позитивними емоціями, якби не одне але.

Підібрати образ для будь-якого, навіть самого незначного, заходу в умовах мінливої ​​фігури - збільшених грудей і постійно зростаючого живота - в реальності виявляється складним завданням.

Крім того, іноді не хочеться демонструвати свий стан, а в інший день, навпаки, є бажання бути в центрі уваги. У таких випадках оптимальним варіантом буде брати сукні для вагітних в оренду під певну подію.

Як підібрати сукню для вагітної

Підбираючи плаття для вагітних, важливо враховувати тип і особливості фігури, а також ті зміни, які відбуваються з твоїм тілом. Варто прислухатися до порад стилістів сервісу оренди дизайнерських суконь Rent A Brand. Ось що радить старший стиліст сервісу оренди Дарія Канишева:

- якщо сукню створено не з натуральних тканин і там не має натуральної підкладки, варто обмежиті час його використання до 3-4 годин або одягнути вниз комбінацію або боді з бавовни або шовку;

- варто відмовитися від бандажних та сильно стягуючі варіантів, а також від суконь з корсетами;

- краще звернути увагу на одяг простого, зручного в шкарпетці, крою, але з активним декором - вишивкою, принтами, драпіровками і іншими елементами.

- починаючи з другого триместру рекомендуємо не забувати про підтримку бандажу, який допоможе запобігти появі розтяжок і знизить навантаження на хребет;

- вибираючи сукню, відразу продумуй весь образ повністю. Не тільки взуття та аксесуари, але і нижню білизну і панчішні вироби, адже непотрібні складки і проявлені лінії шва можуть зіпсувати весь образ.

Також стилісти радять певні фасони, які варто орендувати, коли ти чекаєш на появу дитини:

- сукні-туніки - вільні, що не сковують рухи;

- сукні в стилі 20-х років із заниженою лінією талії;

- полуприлегающие сукні прямого силуету;

- варіанти з басками - підійдуть для невеликого терміну;

- з напуском над лінією талії або над поясом - приховає живіт в перші місяці;

- сукні-сорочки, в тому числі з асиметричним подолом;

- короткі сукні А-силуету, як з щільних, так і з легких тканин;

- сукні з декором в області горловини і грудей, наприклад, з контрастним комірцем або мереживний кокеткою.

Де орендувати

Не варто без необхідності витрачати час на вибір і покупку коктейльної або вечірньої сукні для одного заходу в магазині. Найчастіше подібні пошуки приводять до незадовільного результату - час витрачено, а результат не досягнутий.

Альтернатива: взяти сукню під подія напрокат за 10-15% від початкової ціни і повернути, не замислюючись про хімчистці. Зараз в Україні немає проблеми з сервісами оренди суконь. Зокрема, рекомендуємо перший в Україні сервіс оренди дизайнерських суконь Rent A Brand, на сайті якого ти можеш вибрати сукню для вагітних з колекцій провідних світових дизайнерів і замовити її доставку додому ( що в вагітному стані особливо зручно) або примірку в шоу-румі у потрібний тобі час.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-