Вибираємо зимові шини 195/65 R15 правильно!

Вибираємо зимові шини 195/65 R15 правильно!

Укрінформ

Неправильний вибір зимової гуми або хибне трактування параметрів може призвести до складнощів під час експлуатації або стати причиною виникнення небезпечної ситуації безпосередньо під час руху. У більшості випадків це пов'язано з тим, що водії неправильно оцінюють вплив покришок на комфорт і безпеку пересування.

Якщо ви хочете купити зимові шини 195/65 R15, то спочатку необхідно зрозуміти, що універсальних варіантів для будь-яких дорожніх умов не існує. Кожна модель коліс адаптована під ті чи інші умови використання. Наступний момент, яким необхідно керуватися, правило — чим більше універсальних характеристик має продукт, тим гіршими є окремо взяті параметри в конкретних моментах.

Коли встановлювати зимові шини 195/65 R15?

Якщо ви вже визначилися з вибором і встигли купити зимові шини 195/65 R15, наприклад, з асортименту Koleso2000.ua, але не знаєте коли необхідно виконати монтаж, то наші рекомендації допоможуть вам. Головне завдання будь-якого свідомого водія — мати на машині фрикційні покришки, коли випаде перший сніг.

Думки фахівців сходяться на тому, що при зниженні середньодобової температури нижче позначки в 7 градусів потрібно негайно встановити фрикційні покришки. Додатково можна орієнтуватися за допомогою довгострокового прогнозу погоди в інтернеті.

Відмітка в +7 градусів є прикордонною як для літніх, так і для зимових коліс. При температурі в +7 градусів літні шини починають демонструвати гірші експлуатаційні характеристики, у той час як зимова гума не здатна забезпечити повноцінну безпеку при температурі понад +7 градусів.

Тому краще перестрахуватися і звернутися на шиномонтаж завчасно. Необхідно розуміти головне — автомобіль повинен бути взутий відповідно до погоди і згідно з поточною дорожньою ситуацією. Якщо вже сталося так, що ви не встигли перевзутися до першого снігу, не варто ризикувати — зверніться за допомогою до друзів, які зможуть відвезти і замінити ваші колеса або ж скористайтеся послугами мобільного шиномонтажу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-