На Вінниччині на екологічні проекти територіальних громад  додатково виділяються  6,4 млн грн

На Вінниччині на екологічні проекти територіальних громад додатково виділяються 6,4 млн грн

Укрінформ

Конкурсна комісія обласного фонду охорони навколишнього природного середовища ухвалила рішення до фінансувати 5 екологічних проектів територіальних громад на 6, 4 млн грн.

Відповідне рішення було ухвалене на останньому у поточному році засіданні комісії за участі заступника голови обласної Ради Михайла Кременюка.

Комісія розглянула екологічні проекти, які пропонувалися до фінансування за рахунок коштів обласного фонду охорони навколишнього природного середовища.

Зокрема, на розгляд були винесені проекти – «Будівництво сміттєсортувального комплексу на території полігону твердих побутових відходів м. Іллінці», «Будівництво сміттєсортувальної лінії у м. Козятин», «Реконструкція самозливної каналізації у с. Агрономічне Вінницького району», «Придбання спецтехніки для покращення благоустрою Бохоницької сільської ради для виконання робіт з вивезення побутових відходів, ліквідації стихійних звалищ та наслідків стихійних лих», «Реконструкція сприятливого гідрологічного режиму струмка Дзвінка в селі Тростянчик з метою відновлення пропускної здатності струмка під час весняних паводків та грозових дощів, що в свою чергу, запобігатиме затопленню прилеглих територій до струмка (будинок культури, спорткомплекс, котельня та домогосподарства)».

Всі вищезгадані проекти на дофінансування в межах коштів екологічного фонду у 2018 році, а саме на суму 6 млн 400 тис. грн, були підтримані. Також, прийнято рішення оголосити прийом нових екологічних запитів разом із усіма супровідними документами до 1 лютого 2019 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-