ТОП-5 виробників бюджетних смартфонів

ТОП-5 виробників бюджетних смартфонів

Укрінформ

Світовий ринок смартфонів багатий і різноманітний — сучасні виробники не втомлюються практично щодня поповнювати асортимент мобільних пристроїв оригінальними новинками. Останнім часом вони роблять ставки на розробку дорогих іміджевих смартфонів із широким арсеналом корисних опцій. Однак, далеко не у всіх користувачів є можливість і бажання витрачати круглу суму на покупку мобільного пристрою. Багато споживачів віддають перевагу бюджетним «розумним» телефонам, які часто теж можуть похвалитися досить непоганою «начинкою».

Кращі виробники недорогих смартфонів

Xiaomi

Улюбленець публіки, «король» бюджетної ніші, розробник величезної кількості видатних телефонів за доступною ціною. Незважаючи на демократичну цінову політику, виробляє функціональні мобільні пристрої, які можуть похвалитися значним запасом основної і оперативної пам'яті, стильним дизайном, наявністю потужного процесора і багатьма іншими «фішками».

Купити ці популярні смартфони можна в Шонада

MEIZU

Ще один популярний китайський виробник, в арсеналі якого можна відшукати достатню кількість бюджетних мобільників. Серед сильних сторін MEIZU — великі екрани, якісний звук, оптимальна кількість пам'яті і досить непогані характеристики камери.

Samsung

Звичайно, цього гіганта мобільної індустрії не можна в повній мірі віднести до розряду виробників бюджетних смартфонів — модельний ряд пристроїв, створених під його ім'ям, містить і дорогі флагманські моделі. Однак, Самсунг піклується про інтереси всіх категорій споживачів, тому випускає в тому числі і недорогі пристрої (наприклад, із серії J).

Honor

Суббренд відомої корпорації Huawei, який займається розробкою мобільних пристроїв. У дійсності, незважаючи на цілком доступну ціну, розробки торгової марки демонструють себе з кращого боку в процесі експлуатації. Виглядають смартфони теж гідно — помітно, що дизайну виробник приділяє велику кількість уваги.

Nomi

Ще одна марка-виробник недорогих телефонів, характеристики яких приємно дивують у процесі експлуатації. Виглядають смартфони мінімалістично, чимось копіюючи своїх більш зіркових «родичів».

Для тих, хто не має наміру віддавати півцарства за смартфон, цей рейтинг може стати вельми корисною знахідкою, адже в ньому представлені виробники, які дійсно виготовляють цікаві гаджети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-