20 грудня для слухачів НАДУ відбудеться презентація документального фільму «Бранці Кремля»

20 грудня для слухачів НАДУ відбудеться презентація документального фільму «Бранці Кремля»

Укрінформ

20 грудня о 15:30 відбудеться презентація документального фільму «Бранці Кремля», організована Міністерством інформаційної політики України спільно з кафедрою інформаційної політики та цифрових технологій Національної академії державного управління при Президентові України.

Метою заходу є проведення інформаційно-просвітницької роботи, формування ціннісних орієнтирів і громадянської свідомості на прикладах мужньої боротьби політичних ув’язнених проти агресії Російської Федерації.

В рамках презентації фільму візьмуть участь перший заступник Міністра інформаційної політики України Еміне Джапарова, колишній політичний ув’язненений Кремля, заступник голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умеров.

Презентація фільму відбудеться 20 грудня о 15:30 у приміщенні НАДУ при Президентові України за адресою: м. Київ, вул. А. Цедіка, 20 (конференц-зал).

Довідково:

Документальний фільм «Бранці Кремля» знято телеканалом іномовлення UA|TV на замовлення Міністерства інформаційної політики України. Присвячений вшануванню патріотизму та мужності політичних ув’язнених в боротьбі проти окупації Російської Федерації.

Фільм презентовано 26 лютого 2018 р. в рамках IV міжнародного форуму «Окупований півострів: чотири роки опору», організованого МІП.

Також показ відбувся на сайд-івенті «Порушення прав людини у Криму та на Донбасі» у м. Відень (Австрія); під час публічної дискусії «Чотири роки після окупації Криму: чи існує вихід із глухого кута?» у Представництві Європейської Комісії у м. Софія (Болгарія) та у Посольстві України в США у Вашингтоні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-