New Balance 574 — легенда світу спортивного взуття

New Balance 574 — легенда світу спортивного взуття

Укрінформ

Кросівки New Balance вже давно здобули величезну популярність, і сьогодні їх можна зустріти не тільки в спортзалах, а й на вулиці, в офісі і вечірках. Все це завдяки балансу високих технологій, стильного дизайну і неперевершеної якості, які застосовуються при створенні усіх кросівок цього бренду. Однак не кожна модель New Balance може похвалитися такою легендарною популярністю, як 574-я.

Розроблена для бігу, вона переросла своє первинне призначення і стала справді візитною карткою бренду. Модель NB 574 вибирають люди, які вважають за краще виділятися з натовпу, у кого в пріоритеті стоїть збалансоване поєднання стилю і комфорту, хто в повсякденному житті вибирає спортивний або smart casual стилі. 

Вперше кросівки цієї моделі одягнув марафонець Дік Бердслі під час Бостонського марафону 1982 року, продемонструвавши широкій аудиторії їх інноваційні технічні характеристики і стильний дизайн, тим самим визначивши їх майбутню всесвітню популярність. Що ж такого особливого в цих кросівках, що завойовує серця людей і перетворює в довічних прихильників бренду?

  • Верх 574-х виконаний в комбінації нейлону і замші, що забезпечує прекрасну вентиляцію для ніг;
  • Унікальне поєднання проміжної підошви EVA і технології ENCAP сприяє легкій амортизації і стабілізації стопи, забезпечуючи неперевершений комфорт на тривалий період використання;
  • Під час ходьби або бігу стопа не втомлюється і не бовтається, що сприяє мінімізації появи травм;
  • Зносостійкість дозволяє носити їх в умовах абсолютно різною навантаження і покриття;
  • Широкий вибір кольорів дає можливість обрати для себе ідеальну пару, задовольняючи запити навіть найбільш вимогливих покупців.

Модель 574 — це класика, що створюється брендом New Balance не одне десятиліття. Інноваційні матеріали, прораховані математично вигини, щільність, пружність — всі ці характеристики містить у собі пара улюблених кросівок спортсменів, знаменитостей і звичайних городян.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-