Чоловічі гаманці — стильний аксесуар і чудовий подарунок

Чоловічі гаманці — стильний аксесуар і чудовий подарунок

Укрінформ

Напередодні Нового року кожен із нас замислюється над подарунком для найрідніших і найближчих, і якщо для жінок підібрати презент не так вже й складно завдяки величезному вибору аксесуарів, косметики і біжутерії, то стандартний набір для чоловіків здається не дуже підходящим подарунком до такого чарівного і чудесного свята.

Види чоловічих гаманців та портмоне

Чоловічі гаманці — це чудовий варіант подарунка, який буде не тільки стильним нагадуванням про приємне свято і позитивні враження, але також і зручною функціональною штучкою, незамінною в сучасному світі. Він може бути компактним і стильним або великим і презентабельним. Від якості та виду чоловічого гаманця багато що залежить — як загальний образ людини, так і її внутрішній стан. Гроші люблять не тільки рахунок, але ще і порядок. У нашому матеріалі ви зможете дізнатися, які існують види чоловічих гаманців та в чому їх особливості.

  • Нагрудний гаманець. Розміщується у внутрішній нагрудній кишені. Найчастіше це презентабельне портмоне досить великого розміру, банкноти в якому не згинаються. Даний гаманець дуже місткий, так як має спеціальні відділення для карток і посвідчення водія.
  • Гаманець із подвійним складанням — класика, перевірена роками. Усередині — кілька відділень: для купюр, які складаються навпіл, монет, а також спеціальні кишені для карток. Підходить до будь-якого стилю одягу — як повсякденного, так і класики.
  • Потрійне складання. Гаманці такого виду не вміщають велику кількість купюр, вони більше призначені для зберігання карток.
  • Зажим для грошей. Може стати чудовою альтернативою гаманцю, якщо чоловік не звик носити його з собою.
  • Кишеня для карток із затискачем для купюр.

Існують також види гаманців за цільовим призначенням: спортивні (з синтетичних матеріалів, яскраві, наділені спеціальними пристосуваннями, які допомагають утримувати гаманець на місці), туристичні (здебільшого — великого розміру, з декількома відділеннями, що нагадують органайзер) і стильне поєднання чохла для телефону з гаманцем (призначене для зберігання невеликої кількості купюр і пари-трійки карток).

Головне в чоловічому гаманці — його практичність, тому перш ніж вибирати гаманець, варто звернути увагу на кількість купюр, карток і додаткових речей, щоб вибрати відповідну модель і не помилитися з розміром.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-