М. Сторожук: Одещина допомагає та піклується про своїх захисників

М. Сторожук: Одещина допомагає та піклується про своїх захисників

Укрінформ

Керівник Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Микола Сторожук разом із представниками громадської організації «Ветерани АТО Лиманщини» з 5 по 7 грудня здійснив виїзд в зону проведення операції Об’єднаних сил.

Військовослужбовців особового складу 28 окремої механізованої бригади, постійним місцем дислокації яких є Одещина, привітали з Днем Збройних Сил України, подякували за службу, а також від громадськості та бізнесу Одещини  передали військовим п’ять генераторів автономного живлення, бензопилу, дві  бухти електрокабелю та інше необхідне майно.

У ході спілкування з командуванням та особовим складом бригади, ознайомлення з побутово-польовими умовами відмітили їх бойовий настрій, впевненість та належне облаштування польового табору. Особливо теплою, зворушливою та відвертою була зустріч з особовим складом 1 механізованої роти, де згадали спільних знайомих та вшанували світлу пам’ять побратимів, які загинули під час бойових дій на сході країни.

Микола Сторожук поінформував бійців про державні, обласні та районні програми, які діють стосовно учасників АТО/ООС, звернув їх увагу на корисну інформацію для військових та ветеранів, що знаходиться на сайті Служби.

Воїни, у свою чергу, пригостити гостей смачною вечерею та наказали передати землякам від фронтовиків, які боронять незалежність держави на сході України, щиру вдячність за турботу.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-