Представник Служби у Запорізькій області виступив на уроці національно-патріотичного виховання

Представник Служби у Запорізькій області виступив на уроці національно-патріотичного виховання

Укрінформ

Головний спеціаліст Східного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Костянтин Денисов 5 грудня взяв участь у проведенні уроку мужності та національно-патріотичного виховання, що відбувся у Запорізькому козацькому ліцеї.

 Захід відбувся за ініціативи педагогічного колективу закладу у межах роботи над проектом «Майдан: усна історія» обласного конкурсу пошукових робіт учнівської молоді «Твої герої, Запорізький край».

Перед учасниками заходу виступили доброволець штурмової роти «Карпатська Січ» Валерій Матченко та представник Служби в Запорізькій області Костянтин Денисов.

Ліцеїсти разом із керівником гуртка «Захист вітчизни» заздалегідь підготували питання для цікавого спілкування й отримання інформації про життєвий шлях захисників країни, початок Революції Гідності та розвиток подальших подій у країні очима безпосередніх учасників. Під час спілкування виникало багато нових запитань, які учні активно ставили гостям.

На завершення зустрічі гості подарували ліцеїстам збірник фрагментів спогадів учасників та очевидців протестних акцій «Майдан від першої особи» (видання Українського інституту національної пам’яті) і Конституцію України у семи примірниках.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-