В Одесі пройшов круглий стіл в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

В Одесі пройшов круглий стіл в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!»

Укрінформ

У Військово-медичному клінічному центрі Південного регіону за ініціативою Головного територіального управління юстиції в Одеській області за підтримки Південного міжрегіонального сектору Служби та Товариства організацій учасників АТО Одещини  пройшов круглий стіл в межах проекту «Я МАЮ ПРАВО!» за участю учасників АТО/ООС, інвалідів війни та ветеранів військової служби, які проходять лікування та реабілітацію в медичному закладі.

У межах інформаційної кампанії начальником Головного територіального управління юстиції в Одеській області Русланом  Сауляком було роз’яснено ветеранам процедуру отримання безоплатної первинної та вторинної правової допомоги, порядок безоплатного отримання земельної ділянки, повідомлено про існуючі пільги на оплату житлово-комунальних послуг, проїзду та інше.

Присутнім розповіли про наявність он-лайн сервісів Міністерства юстиції України, он-лайн платформ «Я МАЮ ПРАВО!», які значно прискорюють механізм реалізації громадянами своїх прав.

В свою чергу керівник Південного міжрегіонального сектору Микола Сторожук проінформував присутніх про державні бюджетні програми для учасників АТО/ООС та постраждалих під час Революції Гідності, відповідальним виконавцем яких є Державна служба у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції. Детально розповів про офіційний сайт Служби та корисну інформацію яка там розміщена і яку повинен знати кожний ветеран та користуватись нею при захисті своїх прав гарантованих державою.

Наприкінці заходу усім присутнім було надано методичні матеріали та інформаційні буклети.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-