Одещина пам’ятає та вшановує родини загиблих учасників АТО/ООС

Одещина пам’ятає та вшановує родини загиблих учасників АТО/ООС

Укрінформ

В Одесі 11 жовтня 2018 року, напередодні відзначення Дня захисника України, пройшло традиційне вшанування родин загиблих учасників АТО/ООС. Захід розпочався проведенням молебну за загиблими воїнами за участю єпископа Одеського і Балтського Павла та головного військового капелана, протоієрея Василя Вирозуба, та покладанням квітів до закладного каменю, де планується спорудити Меморіал загиблим на сході України одеситам та мешканцям області.

Продовжився захід у будинку представництв Одеської обласної ради, де відбувся урочистий прийом керівництвом області родин загиблих воїнів у російсько-українській війні.

На початку зустрічі всі присутні вшанували пам’ять воїнів-героїв хвилиною мовчання.

У своєму виступі завідувач Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Микола Сторожук зазначив: «Сто п’ять вірних синів України та одна донька героїчно загинули у боротьбі за незалежність країни та захоронені і спочивають на мирній одеській землі. Давайте бути гідними наших земляків – Героїв, передавати із покоління в покоління про їх самовіддані вчинки, військову доблесть, мужність та незламний патріотизм, а підтвердженням цього є їх бойові нагороди та спогади побратимів».

Перед присутніми з концертною програмою виступили народний артист України Микола Свидюк та представники інших музичних колективів міста.

По завершенні концертної програми всім присутнім були вручені цінні подарунки та квіти.

Зазначений захід був організований у взаємодії з Департаментом соціальної та сімейної політики Одеської обласної державної адміністрації та Південного міжрегіонального сектора Служби.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-