День захисника України – свято тих, хто любить Україну!

День захисника України – свято тих, хто любить Україну!

Укрінформ

День захисника України – свято, що відзначається в Україні 14 жовтня – у день Покрови Пресвятої Богородиці, водночас з Днем Українського козацтва. Це свято мужності та героїзму, відданості та любові до Батьківщини. Воно має особливе значення для нашої країни.

11 жовтня в Соціально-психологічному центрі м. Славутич, що належить до сфери управління Служби, проведено ряд заходів, присвячених Дню захисника України та Дню Українського козацтва. У програмі були задіяні ветерани АТО з родинами та учні початкових класів загальноосвітніх шкіл.

Як відомо, українські воїни-козаки завжди славилися своєю силою і мужністю, шляхетністю і винахідливістю, гумором. Учасники заходів показали, що вони гідні нащадки своїх уславлених пращурів, продемонстрували свої знання з історії та традицій України, завзято брали участь у весели іграх та естафетах, співали, декламували вірші, грали на музичних інструментах.

Найактивніші наші воїни отримали грамоти та подяки від Соціально-психологічного центру. Також була організована безпрограшна лотерея, під час якої кожен  учасник отримав невеличкий подарунок.

Вітаємо всіх захисників України з наступаючим святом. Бажаємо всім міцного здоров’я, душевного спокою, сімейного благополуччя та миру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-