У Краматорську відбулось нагородження найкращих волонтерів Донецької області

У Краматорську відбулось нагородження найкращих волонтерів Донецької області

Укрінформ

Заступник начальника Східного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції Анна Адам виступила ведучою та співорганізатором урочистого заходу –нагородження переможців обласного конкурсу «Волонтер Донеччини».

Урочистий захід, що був ініційований Донецькою облдержадміністрацією, відбувся  5 грудня в Краматорську в залі «Авангард-хол».

У конкурсі було представлено шість номінацій – надання підтримки військовим, внутрішньо переміщеним особам, особам з інвалідністю, організація захисту тварин тощо.

Виступаючі підкреслювали громадянську роль волонтерського руху, що продемонстрував єдність України.

«Спільна мета української нації, спільне прагнення до кращого життя спонукали сотні людей почати допомагати іншим. За свою самовіддану працю ви не просите фінансової винагороди, ваша нагорода – пошана людей», – лунало у привітаннях з нагоди Дня волонтерів.

У рамках проведення  конкурсу   було нагороджено 18 волонтерів з різних міст Донецької області. Крім представників обласної влади та ветеранів АТО, волонтерів також привітали творчі колективи області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-