Володимир Веркалець: Служба стоїть на захисті інтересів ветеранів війни та членів їх сімей

Володимир Веркалець: Служба стоїть на захисті інтересів ветеранів війни та членів їх сімей

Укрінформ

Представник Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в Івано-Франківській області  Володимир Веркалець взяв участь у загальних зборах демобілізованих учасників бойових дій на сході країни, представників ветеранських громадських об’єднань, волонтерських організацій, які відбулись 28 листопада у  Надвірнянській райдержадміністрації.

У зустрічі також взяли участь представники місцевої влади Надвірнянського району, соціальних служб, військового комісаріату, Держгеокадастру, інші відповідальні посадові особи, які взяли участь у обговоренні питань, спрямованих на вирішення проблем ветеранів війни.

На початку зустрічі хвилиною мовчання учасники вшанували усіх полеглих захисників незалежності України.

Володимир Веркалець, виступаючи перед присутніми, розповів про пільги та програми, які фінансуються з державного та обласного бюджетів, поінформував про зміни в законодавстві, про утворення Міністерства у справах ветеранів та наголосив, що Служба постійно співпрацює з ветеранськими організаціями та завжди стоїть на захисті  прав та інтересів ветеранів війни та членів їхніх сімей.

Серед основних питань, які озвучували демобілізовані, були такі, як отримання житла та земельних ділянок, необхідність матеріальної допомоги. Ветерани говорили про проблеми, що виникають із отриманням різного роду соціальних пільг, скаржились на проблеми з пільговим проїздом у громадському автомобільному транспорті. Загалом збори тривали близько трьох годин й усі мали змогу висловитись та отримати необхідну консультацію та допомогу.

На завершення керівники району наголосили, що зустрічі з демобілізованими учасниками АТО в подальшому відбуватимуться регулярно.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-