Коростенський центр реабілітації провів виїзні заходи патріотичного змісту

Коростенський центр реабілітації провів виїзні заходи патріотичного змісту

Укрінформ

З нагоди Дня Гідності та Свободи фахівці Центру соціально психологічної реабілітації населення у місті Коростень, що належить до сфери управління Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції, 21 листопада провели виїзні заходи у навчальних закладах міста.

В ході виховного заходу національного-патріотичного спрямування «Наші герої не вмирають ніколи» для учнів 5-х класів загальноосвітньої школи № 8 діти згадали про історичні події Помаранчевої революції та Революції Гідності, співали патріотичні пісні, читали вірші про Україну та події на Майдані, хвилиною мовчання вшанували громадянський подвиг, патріотизм і мужність Героїв Небесної Сотні. У пам’ять про загиблого на Майдані художника Валерія Бредзенюка фахівець Центру провела для учнів майстер – клас з техніки ебру (малюнок на воді), в якій працював художник.

Для вихованців Центру розвитку дитини № 17 та їх батьків наступного дня організовано свято «У колі дружньої родини», в якому взяли участь учасники АТО та члени їх родин. Фахівець із соціальної роботи розповіла присутнім про історію встановлення Дня Гідності і Свободи, діти і їх батьки взяли участь у концертній програмі.

Також з нагоди Всесвітнього дня дитини з 13 по 20 листопада Центром спільно з Благодійним фондом «Єлеон» у загальноосвітніх навчальних закладах міста проведено акцію «Подаруй дітям радість».

Фахівці Центру ознайомили учнів з історією встановлення цього дня, розповіли школярам про умови проведення акції, провели конкурсно-розважальну програму «Дитинство – золота пора». Дякуючи керівникам навчальних закладів, учням та їх батькам зібрано канцелярські товари, засоби особистої гігієни та іграшки, які передані вихованцям Ушомирської школи-інтернату, дітям із сімей учасників АТО та інших цільових категорій.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-