Служба продовжує реалізацію проекту реабілітації учасників АТО в Болгарії

Служба продовжує реалізацію проекту реабілітації учасників АТО в Болгарії

Укрінформ

Державна служба України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції продовжує реалізацію спільного з Трастовим фондом НАТО проекту реабілітації поранених учасників АТО в Болгарії.

Група ветеранів, учасників бойових дій на сході України, у складі 11 осіб повернулась вчора із Софії до Києва.

За два тижні перебування в реабілітаційному центрі Міноборони Болгарії (“Калероя”, м. Хісаря) кожен з українців не лише стабілізував свій фізичний стан, але й відчув тепло болгарської землі й доброту братньої спільноти.

Усі без винятку бійці за індивідуальною програмою отримали висококваліфіковані медичні послуги, а також психологічне розвантаження.

Традиційно організація зустрічі захисників країни в аеропорту “Бориспіль” здійснювалась представниками Служби та Офісу Трастового фонду НАТО з медичної реабілітації.

Нагадаємо, що Службою кожного місяця здійснюються організаційні заходи з направлення на реабілітацію у Болгарію ветеранів війни, які отримали поранення під час захисту незалежності та територіальної цілісності України.

Звертаємо увагу, що на сайті Служби доступна інформація щодо самостійної реєстрації учасників бойових дій для проходження медичної реабілітації у Болгарії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-