Компанія Electrolux отримала титул виробника найекономічніших сушильних машин завдяки лінійці барабанів PerfectCare

Компанія Electrolux отримала титул виробника найекономічніших сушильних машин завдяки лінійці барабанів PerfectCare

Укрінформ

Цього року компанія Electrolux вкотре здивувала своїх прихильників – її черговою розробкою стали надекономічні сушильні машини з серії PerfectCare. За підрахунками експертів один цикл роботи сушильного агрегата (за умови неповного завантаження) обходиться користувачам менше, ніж в 1 гривню. Звичайно, вартість одного завантаження змінюватиметься в залежності від ціни на електроенергію, але в цілому ощадливість девайса очевидна.

Що характерно, економічністю відрізняються не лише вироби, які представлені у лінійці PerfectCare – майже усі сушильні машини Electrolux які можна знайти на www.moyo.ua, належать до найвищого класу енергоефективності А (+/++).

5 причин купити сушильну машину Electrolux

Окрім економічності сушильні машини, створені під іменем корпорації Electrolux, мають цілу низку переваг, до яких належать:

  1. Компактні розміри. За умови дефіциту вільного простору встановити габаритну сушильну машину поряд з повноформатною пральною машиною просто неможливо. Саме тому однією з головних переваг брендових сушилок є саме їхні оптимальні розміри – більшість моделей по висоті і ширині співпадають з пральними агрегатами, тому можуть бути встановлені «впритул».
  2. Зручність процесу завантаження. Швидко перемістити білизну з барабана пральної машини всередину сушильної можна завдяки збільшеним дверцятам. Навіть великі, об’ємні та важкі речі без проблем потрапляють на так звану процедуру сушки. 
  3. Підтримка систем SmartSense та SensiCare. Перша визначає рівень вологості текстильних виробів, а друга встановлює оптимальний час для повного висушування. Завдяки цим системам кожен тип тканини висушується в різних умовах, тому в жодному разі не пошкоджується під тривалою дією занадто високої температури.
  4. Можливість самостійного вибору програми функціонування пристрою. Сушильні машини від виробника дозволяють власноруч обирати режим роботи в залежності від рівня завантаженості, типу тканин, а також призначення домашнього текстилю (постільна білизна, штори, одяг, рушники).
  5. Вражаючий корисний об’єм. При повному завантаженні барабана за один цикл роботи машини Electrolux можна висушити до 10 кілограмів білизни. Найпопулярніші ж моделі, як правило, розраховані на 7, 8 та 9 кг.

Компанія Electrolux не збирається зупинятися на досягнутому, тому цілком ймовірно, що найближчим часом їй вдасться створити ще економічніші пристрої для прання та сушіння домашнього текстилю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-