Сучасна Імплантація зубів в Києві

Сучасна Імплантація зубів в Києві

Укрінформ

До сих пір є люди, які вважають мости єдиним розумним способом відновлення порушеної зубної формули. Швидше за все просто тому, що така наука, як дентальная імплантологія, зародилася порівняно недавно, в середині XX століття, і про її успіхи відомо ще не всім.

Нижче ми розповімо Вам про сучасні технології имплантации зубов в Киеве в стоматологии Люми-Дент, за цим посиланням можна перейти на сайт мережі стоматологічних клінік.

На сучасному етапі, дентальная імплантація в Україні і в усьому світі стала оптимальним методом заповнення дефектів зубного ряду, пройшовши довгий шлях від протезування дерев'яними кілочками до імплантів, абсолютно не відрізняються від натуральних зубів.

А Ви знали, що установка зубних імплантів продовжує життя людини більш ніж на 10 років?

Справа в тому, що постійна жувальна навантаження на коріння зубів або на імплантанти - викликає роздратування в центрах головного мозку. Ці центри відповідальні за попередження виникнення багатьох загальних захворювань організму, а також перешкоджають розвитку старечого недоумства і інших психічних захворювань.

Можливості імплантації зубів

Вона має масу незаперечних переваг у порівнянні з іншими, альтернативними методами усунення адентії, але тільки якщо процедура проводиться досвідченими фахівцями.

Професійне імплантування це:

• безболісність - комп'ютерна анестезія зводить до мінімуму неприємні відчуття на всіх етапах процедури;

• комфорт - знімати на ніч або міняти через рік нічого не потрібно;

• функціональність - імпланти повністю аналогічні природним різцям, іклами або молярів;

• естетичність - косметичний ефект непорівнянний ні з коронками, ні з якимись іншими;

• доступність - вартість дентальної імплантології ненабагато перевершує ціну менш надійних процедур;

• універсальність - кількість імплантів не має значення, хоч один, хоч десять;

• безпеку для здоров'я - сучасні конструкції роблять з інертних і міцних матеріалів: титану, металокераміки.

Завдяки таким перевагам, кількість звернень з приводу вставити зуб або відразу кілька, - зростає з кожним роком. Сама техніка також безперервно удосконалюється, стоматологія в Києві «Люми-Дент» стежить за прогресом і впроваджує в свою роботу найбільш ефективні і прогресивні методи зубної імплантації.

Установка зубних імплантів

Технічно, алгоритм передбачає один чи два етапи. При використанні цільного імпланта, він просто вкручується в кістку верхньої або нижньої щелепи на місце, що звільнилося після видалення місце - одномоментний підхід.

Другий варіант - двухмоментний- установка розбірного імпланта, тоді спочатку в альвеолярний відросток щелепи засверливают порожнистий титановий штифт з внутрішнім різьбленням. А вже в нього вкручується частина, розташована над яснами (абатмент).

Обидва варіанти забезпечують максимальну физиологичность імпланта, зберігається природний прикус, рівна посмішка і форма особи:

• штифт виконує роль кореня і передає на щелепу жувальні навантаження, повністю імітуючи природний процес;

• зовнішня частина - імплант, абатмент - також абсолютно ідентична натуральному зубу з його ріжучої або жувальної поверхнею.

Сучасний підхід передбачає виготовлення індивідуального імпланта зуба, Київ і клініки столиці строго дотримуються такого стандарту. Переслідується повна ідентичність: починаючи від ідеально вивірених форм і розмірів, закінчуючи природною текстурою емалі і відтінком її поверхні.

Техніки імплантації зубів

В даний час поширені два види процедур або протоколів установки імплантів зубів: одноетапний і двоетапний. Перший виглядає більш перспективним, тому що використовується монолітний, цілісний імплант:

• простий технічно;

• малотравматичний;

• не вимагає багато часу;

• відрізняється мінімальним терміном реабілітації.

До недоліків одноетапного протоколу слід віднести те, що його можна застосовувати тільки через короткий час після видалення або втрати зуба, поки ще не зажило отвір і не була втрачена кісткова маса гребеня альвеолярного відростка щелепи. Робити це варто відразу після видалення з будь-якого приводу.

До речі, ознака професіоналізму - коли стоматолог планує видалення і відразу ж попереджає пацієнта про те, що на місце, що звільнилося можна швидко і безпечно встановити імплант. Тоді чекати процедуру імплантації доводиться рівно стільки, скільки буде потрібно для виготовлення індивідуально підігнаній конструкції.

Ставити імпланти зубів людям, у яких ділянку гребеня кістки щелепи вже зазнав змін, потоншала, в один візит не вийде. Це пов'язано з дефіцитом щільної кісткової тканини, якої не вистачить для надійної фіксації конструкції. У таких випадках, коли зуб був втрачений кілька місяців тому, встановлювати імпланти в Києві необхідно в кілька етапів.

Спочатку роблять кісткову пластику (аугментацію) истонченного кісткового гребеня, а потім вже у знову утворену кістка вкручують зубний імплантат.

Зараз діє акція - при впровадженні імплантантів комп'ютерна томографія щелеп надається безкоштовно.

Консультація будь-якого фахівця в клініках Люми-Дент завжди безкоштовна.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-