Пломби у клініці Porcelain — поєднання естетики та функціональності

Пломби у клініці Porcelain — поєднання естетики та функціональності

Укрінформ

На відміну від м’яких тканин людського організму, тверді тканини зубів не здатні до регенерації. А отже, для того, щоби зберегти посмішку та свіжий подих, уражені частини потрібно заміщувати. З цією метою використовують пломби. У клініці Porcelain вам запропонують лікування карієсу https://porcelain-dent.com.ua/ru/service/lechenie-kariesa/fillings з використанням надсучасних нанокомпозитних пломб.

Які бувають пломби

Різновидів пломб існує чимало:

  • пластмасові;

  • металеві;

  • цементні;

  • фотополімерні (композитні та нанокомпозитні).

Найбільш сучасними є останні два варіанти — композитні та нанокомпозитні. Саме їх використовують у клініках високого класу, таких як «Порцелян». Тому, варто зупинитися на них більш детально.

Що таке фотополімерні пломби?

Пломби цього виду мають пастоподібну консистенцію, яка швидко стає твердою та міцною під впливом ультрафіолетового випромінювання. Паста складається з маленьких часточок — композитів. Такі пломби встановлюються з використанням спеціальних стоматологічних ламп.

На відміну від цементних, які швидко застигають, фотополімерні дають лікарю більше часу для роботи. Це позначається на якості виконання — пломбуючий матеріал ретельно розподіляється у порожнині зуба, стоматолог може максимально акуратно сформувати оклюзію. Фотополімерні пломби не треба довго шліфувати та багато знімати зайвого після встановлення. Це швидкий та сучасний метод пломбування зубів.

Тож, фотополімери — це:

  • зручно — вони дозволяють повністю відтворити малюнок зуба, не погіршуючи прикус;

  • швидко — по 10-20 секунд під лампою на кожен шар фотополімерної пломби — і пацієнт вільний. Жодних обмежень щодо їжі та напоїв, приймати які можна одразу після лікування;

  • надійно — пломби слугуватимуть не менше 5 років.

Переваги нанокомпозитних пломб

Стоматологічна наука постійно вдосконалюється, і на перше місце виходять інноваційні нанокомпозитні пломби.

  1. Цей матеріал складається з часточок кремнієво-цирконієвого наповнювача, які за розміром не перевищують атом. Завдяки цьому вони мають підвищену щільність, можуть відтворювати усі природні властивості емалі — прозорість, малюнок.

  2. Такі пломби випускаються у широкій колірній гамі (близько 30 відтінків), і лікар зможе підібрати саме той, який має дентин зубу.

  3. До складу нанокомпозитних  пломб входять наночасточки фтору, завдяки яким пломба буде природнім шляхом укріплювати зуб, проникаючи у тканини.

  4. Пломбу можна відполірувати до блиску, і вона залишиться такою на довгий час.

У клініці Porcelain використовують нанокомпозитні матеріали від світових виробників, які вважаються еталоном якості та інноваційності. Водночас, якщо лікар побачить, що проблему не можливо вирішити за допомогою такої пломби, він обов’язково запропонує варіант із іншого матеріалу — зі збереженням високих стандартів та вимог до пломбування. Усі роботи проводяться під мікроскопом та з використанням анестезії — жодних неприємних відчуттів для клієнта, тільки точність та якість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-