На Вінниччині цілодобово працює «гаряча лінія» обласного Штабу оборони

На Вінниччині цілодобово працює «гаряча лінія» обласного Штабу оборони

Укрінформ

На Вінниччині з 29 листопада працює цілодобовий контактний центр Штабу оборони для координації дій Збройних Сил України, Національної гвардії України, органів Національної поліції, служби безпеки та місцевих органів виконавчої влади в умовах воєнного стану.

    Контактний центр було створено відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія. 

    «До контактного центру входять представники усіх служб та відомств області, він утворений з метою роз’яснення питань воєнного стану. Центр працює у цілодобовому режимі», – повідомив координатор контактного центру Сергій Дев’ятий.

    Для комунікацій з населенням з питань,  що стосуються воєнного стану, або  будь-яких надзвичайних ситуацій, працюють телефони «гарячої» лінії.  Люди можуть цілодобово звертатися до контактного центру обласного Штабу за телефонними номерами, які працюють цілодобово 67-17-15, 67-07-20, а також 0800 500 455.  

    Дзвінки зі стаціонарних номерів мережі  Укртелекому, телефонів мобільних операторів Київстар, Vodafone Україна, Лайфселл для заявників безкоштовні  

     За першу добу роботи до контактного центру надійшло  сім звернень, всі вони розглянуті повною мірою та надані необхідні роз’яснення. Переважна більшість звернень стосувалась особливостей введення воєнного стану на території області. Представники центру надали вичерпні відповіді на питання, які хвилюють громадян.

    Антоніна Мніх, ВІННИЦЯ. 3 грудня 2018 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-