«Дунапак»: кращі роботодавці чекають випускників українських вузів

«Дунапак»: кращі роботодавці чекають випускників українських вузів

Укрінформ

Представники «Дунапак-Таврія» зустрілися зі студентами кафедри дизайну Херсонського національного технічного університету. Одна з провідних компаній на ринку гофрокартону зацікавлена у випускниках ХНТУ.

 

24 жовтня групу студентів кафедри дизайну ХНТУ запросили відвідати завод з виробництва упаковки з гофрокартону «Дунапак-Таврія». Майбутнім фахівцям розповіли про історію підприємства, детально пояснили, в чому полягає робота конструкторсько-дизайнерського відділу, який потенційно потребує випускників кафедри дизайну.

 

Часто при пошуку роботи молоді люди стикаються з проблемою, що у вузі їм викладають одне, а роботодавці вимагають зовсім інше. На кафедрах вчать фундаментальних наук, що, звичайно ж, добре, але на практиці роботодавці віддають перевагу фахівцям, що добре володіють комп'ютерними програмами, які в університетах якраз не вивчають. Щоб молодь після закінчення вищих навчальних закладів не поповнювала ряди безробітних, важливо заздалегідь знати, які навички потрібно освоїти на студентській лаві, щоб знайти хорошу роботу за фахом і успішно пройти співбесіду в стабільній компанії з гідними умовами праці та заробітною платою.

«Сьогодні нам потрібні креативні інженери-конструктори, які знають AutoCAD, CorelDraw, Illustrator і Photoshop. В їх обов'язки входять: проектування і розробка упаковки, створення креслярської документації, замовлення устаткування для флексодруку та висікання», - пояснює потенційним кандидатам на вакансії начальник відділу конструкторсько-дизайнерського відділу «Дунапак-Таврія» Олексій Поліщук.

 

Зустріч зі студентами Херсонського вузу - вже не перша. Спілкування з перспективною молоддю стало традицією, адже компанія росте, підсилює свої позиції на ринку, а значить, їй необхідні молоді кадри. Студенти цікавилися обладнанням, спілкувалися з персоналом, задавали актуальні питання. Видно було, що вони чули відгуки про «Дунапак», тому розглядають компанію, як потенційного роботодавця, адже це - одне з найсучасніших і перспективних виробничих підприємств в регіоні.

Власним досвідом роботи поділився менеджер з продажу неупаковочних виробів «Дунапак-Таврія» Віталій Куташенко. Він зазначив: «Важливі не тільки професійні навички, а й особистісні характеристики. Активна життєва позиція, прагнення бути кращим і перемагати - якості, які у нас високо цінуються».

ТОВ «Дунапак Таврія» - сучасний завод з виробництва гофрокартонної упаковки, побудований на кошти австрійської промислової групи Prinzhorn Holding. Площа займає 24,0 тис. м.кв. Загальна вартість інвестицій оцінюється в 38 млн євро. На підприємстві встановлено високотехнологічне обладнання останнього покоління: німецький гофроагрегат BHS, а також європейські конвертаційні лінії. Завод розрахований на випуск продукції до 150 млн м.кв. на рік. За даними на кінець 2017 року, в ТОВ «Дунапак Таврія» працювало 269 осіб.

На сьогоднішній день концерн Dunapack Packaging, що належить Prinzhorn Holding, відкрив в Україні два заводи з виробництва гофрокартонної упаковки. Першим в 1998 році був Ходоровський «Дунапак-Україна» на Львівщині, другим став Олешківські «Дунапак-Таврія», який запустили у 2012 році. Таким чином, Dunapack Packaging вивів на український ринок нового сильного гравця, який суттєво змінив ситуацію, адже продукція стала більш якісною і доступною. Сьогодні в асортименті «Дунапак» 12 типів гофроупаковки. Серед них ящики для пляшок, упаковки для промислових товарів, лотки для яєць, фруктів, піци, коробки для паперу, кондитерських виробів, поштових відправлень, гофропрокладка.

Контактна інформація

Львівська обл., М Ходорів, вул. Стрілецька, 11,

тел .: 067-22-666-22,

e-mail: ukraina@dunapack.ua.

Херсонська обл., Олешківські р-н, м Олешки, вул. Гвардійська, 103,

тел: 0-800-300-111,

e-mail: tavria@dunapack.ua.

URL: http://www.dunapack-packaging.com

https://www.facebook.com/DunapackUkraina/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-