26 листопада відбудеться підбиття підсумків Міжнародної акції «Українська політика та ЗМІ очима молоді»

26 листопада відбудеться підбиття підсумків Міжнародної акції «Українська політика та ЗМІ очима молоді»

Укрінформ

26 листопада завершується Міжнародна акція «Українська політика та ЗМІ очима молоді», організаторами якої є Міністерство молоді та спорту України спільно із Світовим конгресом українських молодіжних організацій за підтримки між фракційного депутатського об’єднання «Співпраця: Україна – діаспора», Міністерства інформаційної політики України, Київської обласної держадміністрації.

Метою заходу є консолідація зусиль задля формування і підтримки позитивного іміджу України у світі, а також активізація участі молоді у громадському та суспільно-політичному житті України.

Презентація напрацювань та підведення підсумків заходу відбуватиметься 26 листопада о 9.30 год. у конференц-залі Верховної Ради України (вул. Грушевського, 5, Київ).

Акредитація ЗМІ проводиться до 14.00 год. 23 листопада за телефонами: (044) 289-95-05, (068) 240 25 76.

УВАГА! Для журналістів, працівників засобів масової інформації, які не мають акредитації при Верховній Раді України, необхідно додатково подати інформацію та копії документів, що посвідчують особу журналіста, технічног працівника (паспорт, редакційне посвідчення).

Додаткова інформація щодо заходу за тел.: (044) 284 30 26 (Марія Карчевич).

Довідково.

19 листопада 2018 року в Україні розпочалась Міжнародна акція «Українська політика та ЗМІ очима молоді», участь у якій беруть понад 50 молодих людей із 16 регіонів України (Волинська, Вінницька, Житомирська, Донецька, Дніпропетровська, Київська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Черкаська, Чернігівська, Харківська, Херсонська області там. Київ) та українська молодь діаспори з 21 країни світу (Білорусь, Грузія, Ізраїль, Іспанія, Італія, Казахстан, Канада, Латвія, Литва, Ліван, Люксембург, Македонія, Молдова, Німеччина, Польща, Румунія, РосійськаФедерація, Сербія, Словаччина, Чехія, Франція).

Протягом цих днів молоді люди проходять стажування в органах законодавчої і виконавчої влади та засобах масової   інформаціїУкраїни, а також долучилися до Форуму «Україна і світ: діалог через молодь», заходів до Дня гідності та свободи, візьмуть участь лекціях та бесідах на тематику цінностей та реформ в Україні, заходах у зв’язку з 85-ми роковинами Голодомору 1932 – 1933 років в Україні, матимуть екскурсію патріотичними та історичними місцями Києва.

За результатами стажування молодь напрацює спільні освітні, культурні, інноваційні проекти з метою їх подальшої реалізації у своїх регіонах та країнах.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-