РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Укрінформ
Про делегацію України для участі у 30-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар

1. Утворити делегацію України для участі у 30-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар (5-9 листопада 2018 року, м.Кіто, Республіка Еквадор), у такому складі:

КУЗЬО Микола Степанович - заступник Міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції, глава делегації

ВАСИЛЕНКО Валентина Григорівна - заступник директора Департаменту з питань зміни клімату та збереження озонового шару - начальник відділу моніторингу довкілля та захисту озонового шару Міністерства екології та природних ресурсів України.

Дозволити главі делегації вносити за погодженням із Міністерством закордонних справ України зміни до персонального складу делегації.

2. Затвердити Директиви делегації України для участі у 30-й Нараді Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар (додаються, для службового користування).

3. Уповноважити заступника Міністра екології та природних ресурсів України з питань європейської інтеграції КУЗЯ Миколу Степановича брати участь у схваленні рішень 30-ї Наради Сторін Монреальського протоколу про речовини, що руйнують озоновий шар.

Президент України                          П.ПОРОШЕНКО

          м. Київ 

5 листопада 2018 року

      №200/2018-рп

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-