Презентація фотовиставки “WOMANtoWOMEN”

Презентація фотовиставки “WOMANtoWOMEN”

Укрінформ

21 листопада 2018 р. о 17.00 в приміщенні агенції «Укрінформ» за адресою вул., Б.Хмельницького, 8/16 відбудеться презентація фотовиставки “WOMANtoWOMEN”.

Фотопроект організовано громадською організацією «Міжнародна Амбасада жінок-підприємниць» з нагоди Всесвітнього дня жіночого підприємництва, який святкується 19 листопада по всьому світові.

Метафотопроекту «WOMAN to WOMEN» - власним прикладом надихнути жінок, що хочуть створити власну справу, змінити гендерні стереотипи, спрямувати жіночу силу на позитивні зрушення у житті.

На виставці будуть представлені 33 фотополотна із портретами українських жінок, які не тільки досягли успіхів у бізнесі, а також виконують велику працю в соціальних напрямках та допомагають іншим.

Учасниці проекту:

Вероніка Марчук, президентка Амбасади, очільниця Польського Бізнес Центру в Україні;

Наталя Нетовкіна, засновниця бренду Zarina;

Маргарита Січкар, рестораторка;

Марія Каель-Говоруха, кінопродюсерка;

Ірина Демкура, бізнес-вумен;

Людмила Русаліна, президентка Правління «ПетРус», торгова марка «Status» та інші.

Задумку втілювала українська фотохудожниця Анна Шайдеманн, роботи якої публікуються в європейських виданнях VOGUE.

Ідея створення фотопроекту – це продовження соціальної кампанії, яку започаткували Амбасадори США, серед яких - Мішель Обама, Опра Вінфрі, Голді Хоун та інші.

Партнером та стилістом проекту стала міжнародна мережа салонів краси Maija.

Інформаційна довідка:

Міжнародна Амбасада жінок-підприємців в Україністворена в 2016 році у співпраці з Польською Мережею www.ambas.org, яка в свою чергу, створена за зразком проекту Єврокомісії – Європейська Мережа Амбасадорів Жінок Підприємців (EuropeanNetworkofFemaleEntrepreneurshipAmbassadors) і провадить свою діяльність у Києві.

Це незалежна громадська організація, метою діяльності якої є формування сприятливого середовища і умов для розвитку підприємництва серед жінок, усвідомлення їх суспільної значущості, та практична підтримка їхніх проектів  завдяки мережі українських, польських, американських Амбасадорок. Серед засновників громадської організації українські жінки-підприємці, які брали участь у Польському міжнародному проекті E-Bridge.  Президент Громадської організації Вероніка Марчук.

Амбасадорка – це жінка-підприємниця, яка має власну справу, досягаючи успіху в бізнесі водночас, вона долучається до суспільної діяльності. Щороку, на основі рекомендацій від різних спільнот і неурядових установ, організація запрошує до співпраці жінок, які, поділяючи засади етичного кодексу Амбасади та думку основного гасла:  «Досягла успіху – будь прикладом для інших», розпочинають співпрацю в сфері пропагування підприємництва.

Докладніше про діяльність Амбасади на сайті:www.ambasada.org.ua

Women’sEntrepreneurshipDay (WED) - День жіночого підприємництва відзначається 19 листопада у всьому світі та є найбільшим громадським рухом в підтримку та розширення прав жінок-підприємниць.

Мета WED - надихати та допомагати жінкам та дівчатам ставати активними учасниками економіки. Для цього створюються мережі жінок-лідерок, новаторів та підприємниць, щоб започатковувати стартапи, стимулювати економічну експансію та просувати жіночі громади в усьому світі. Щоб досягти цю амбітну мету, WED будує мережу однодумців та організацій.

Сьогодні WED відзначають у 144 країнах світу та заохочує чотири мільярди жінок по всьому світу слідувати своїй підприємницькі мрії. Україна також долучається до святкування.

Докладніше про WED на сайті: http://www.womenseday.org/

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-