Національний конкурс

Національний конкурс "Благодійна Україна - 2018" - прийом заявок розпочато

Укрінформ

Асоціація благодійників України оголошує активну фазу Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2018». Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» - проводиться з 2012 року. Метою конкурсу є розвиток ефективного соціально-орієнтованого благодійництва та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та практик.

Ще навесні 2018 року, після підбиття результатів Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2017», Керівні органи конкурсу та Засновник конкурсу (Асоціація благодійників України) прийняли рішення про оголошення наступного Національного конкурсу «Благодійна Україна – 2018». Традиційно, в активну фазу конкурс вступає восени.

Завданнями Конкурсу є: популяризація благодійництва та волонтерства, їхніх організацій та ефективних практик; відзначення кращих благодійників та волонтерів, їхніх організацій та ефективних практик, інших колективів та організацій, які реалізували значні благодійні проекти та акції в Україні протягом звітного року; інформування суспільства про кращі практики благодійноcті; популяризація та заохочення широкого кола громадян до благодійності та волонтерства.

У конкурсі можуть брати участь благодійники, які надавали благодійну допомогу для вирішення актуальних суспільних проблем у період з 1 січня по 31 грудня 2018 року; благодійні проекти (ініціативи), реалізація яких (повністю або окремого етапу) була здійснена у зазначений період; суспільні інституції, які у цей період провадили діяльність, спрямовану на розвиток і підтримку благодійності в Україні, благоотримувачі, представники медіа.

Заявки на участь у конкурсі можуть подавати безпосередньо самі благодійники, набувачі благодійної допомоги та будь-які неурядові організації та фізичні особи (окрім органів державної влади, місцевого самоврядування та політичних партій), незалежно від громадянства, зацікавлені у розвитку та популяризації благодійних ініціатив.

Заявку можна завантажити за посиланням. Заповнену заявку необхідно надіслати електронною поштою на адресу: konkurs.blago@gmail.comдо 15 березня 2019 року. До заявки доцільно додати відскановані фотографії, публікації, відгуки, рекомендації тощо, які характеризують діяльність благодійника або хід реалізації благодійного проекту (ініціативи). Автори конкурсних заявок несуть відповідальність за достовірність наданої ними інформації.

Цьогоріч переможців визначатимуть в 16-тьох основних, 3-ох індивідуальних та 4-ох спеціальних номінаціях (у заявці обов’язково вказати номінацію/ї , у яких заявка братиме участь):

Основні колективні номінації:

  1. Благодійність великого бізнесу.
  2. Благодійність середнього та малого бізнесу.
  3. Корпоративна благодійність.
  4. Колективне волонтерство.
  5. Всеукраїнська благодійність.
  6. Регіональна благодійність.
  7. Місцева благодійність.
  8. Благодійність в охороні здоров’я.
  9. Благодійність в освіті та науці.
  10. Благодійність в культурі та мистецтві.
  11. Благодійність в соціальній сфері.
  12. Благодійність в захисті України.
  13. Благодійність неурядового сектору.
  14. «Добро починається з тебе».
  15. Благодійна акція року.
  16. «Платформа добра».

Індивідуальні номінації:

  1. Благодійник року.
  2. Волонтер року
  3. Меценат року

Спеціальні номінації:

  1. Народний благодійник.
  2. Медіа про благодійність
  3. Благодійність медіа
  4. Допомога з-за кордону.

У кожній із вищезазначених номінаціях визначатиметься по три лауреати конкурсу, переможець буде оголошений на церемонії нагородження, що традиційно відбудеться навесні 2019 року у Києві.

Відзнака переможця Національного конкурсу «Благодійна Україна» - унікальна бурштинова статуетка «Ангел добра» - синонім благодійності в Україні. Лауреати, які посядуть  друге та третє місце нагороджуються спеціальними дипломами.

Кінцевий термін подачі заявок – 15 березня 2019 року. Заявку можна завантажити за лінком. Детальніша інформація за телефоном: 067-164-04-11.

e-mail: konkurs.blago@gmail.com; офіційні сайти конкурсу: http://vboabu.org.ua/, http://blagoukraine.org/ .

Детальніше про конкурс та номінації конкурсу – читайте у «Положенні про Національний конкурс «Благодійна Україна». Визначення переможців конкурсу відбуватиметься, після закінчення прийому заявок, а саме з 15 березня 2019 року.

ДОВІДКОВО про Національний конкурс «Благодійна Україна». Національний конкурс «Благодійна Україна» - щорічний всеукраїнський конкурс, заснований Всеукраїнською благодійною організацією «Асоціація благодійників України» з метою розвитку ефективного соціально-орієнтованого благодійництва, меценатства та волонтерства в Україні шляхом публічного стимулювання кращих благодійників, меценатів та волонтерів, їхніх організацій та практик. Конкурс розпочав свою історію у 2007 році, а в форматі «Благодійна Україна» - проводиться з 2012 року.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-