Чоловічий вибір: модні взуттєві тренди осені і зими

Чоловічий вибір: модні взуттєві тренди осені і зими

Укрінформ

Вибір чоловічого взуття — серйозне завдання, особливо коли мова йде про вироби для холодного сезону. Це той випадок, коли якість, візуальна складова і відповідність трендам повинні гармонійно поєднуватися в одній парі взуття, що надійно вбереже ноги від холоду, вологи і вогкості. В актуальному сезоні дизайнери представили чимало гідних варіантів, і якщо ви стежите за модними тенденціями — ця стаття допоможе вам вибрати стильну і практичну модель.

1. Високі черевики у стилі мілітарі

В умовах іноді агресивного і завжди динамічного міського середовища такі високі зручні моделі з амортизуючою підошвою і комфортною посадкою будуть якраз у тему. Хочете додати трохи індивідуальності — використовуйте різнокольорові шнурки для створення контрасту.

2. Класичний стиль

Класика — завжди безпрограшний варіант, перевірений часом, а в новому сезоні найбільш популярними будуть суворі, однотонні фасони і моделі з підкреслено стриманим декором. Зимові черевики з округлим носком з натуральної шкіри та замші — ідеальний варіант, а прихильникам строгих образів варто зупинитися на коричнево-чорній кольоровій гамі. Таке брендове чоловіче взуття буде гармонійно виглядати і на нараді, і на діловій зустрічі, і на офіційному заході.

3. Ковбойский стиль

Моделі, в яких не соромно піти на родео, знову в моді, а значить ви стовідсотково потрапите в тренд, якщо виберете собі пару ковбойських чобіт. Можете надягати їх не тільки з джинсами.

4. Утеплені кросівки

Спортивні моделі в тренді, і зовсім необов'язково відмовлятися від кросівок на час осінньо-зимового періоду. Утеплені варіанти підійдуть практично для будь-якого кежуал-образу, а особливу увагу варто приділити рельєфним, контрастним і текстурним моделям: трендові кросівки вимагають об’єму.

5. Челсі

Челсі — це невисокі черевики з гумовою вставкою з боків і носами гострої або круглої форми. Вони вже давно стали класикою і легко можуть вписатися як у строгий, так і в неформальний стиль. Обирайте замшу, гладку шкіру, нубук або текстиль. До матеріалів вимог немає, головний критерій — утеплення і вологостійкість.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-