Ветерану важливо розуміння й толерантне ставлення

Ветерану важливо розуміння й толерантне ставлення

Укрінформ
За сприяння Південного міжрегіонального сектору Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції до зустрічі із всесвітньо відомим австралійським мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем було залучено більше півсотні ветеранів АТО, осіб з інвалідністю внаслідок війни, які захищали незалежність держави на сході України.

Наприкінці жовтня Нік Вуйчич відвідав Одесу та провів чотири незабутні зустрічі з жителями та гостями міста. У рамках програми заходів він зустрівся з учнями та педагогами одеських шкіл, студентами вишів, бізнесменами та чотиритисячною аудиторію у Палаці спорту. Його виступ був присвячений вірі в себе, свою мрію, відношенню до оточуючих, саморозвитку та подоланню труднощів.

Нік закликав  ставитися до інших так, як вони хотіли б, щоб ставилися до них, зазначивши, що кожне слово має значення, кожен, навіть найменший крок, грає свою роль: «Кожна країна переживає підйоми та спади. У житті потрібно приймати багато рішень, але головне – зробити Україну ще кращою, і я впевнений, що Україну з такими людьми чекає підйом. Будьте справжніми!».

Одним із самих зворушливих моментів у турне Н. Вуйчича стала зустріч з відомою одеситкою Оленю Ватан. Вона, як і знаменитий австралієць, народилася без кінцівок. Олена, яка не втрачає сенсу життя, на пам’ять про відвідання міста подарувала Ніку свої малюнки.

Нік Вуйчич сказав, що в нього неймовірні враження від перебування в нашій країні і спілкування з мужніми українцями, а також відзначив, що найбільша аудиторія за всі його роки подорожей по країнах світу, з якою він спілкувався, – була  саме в Україні рік назад, на майдані Незалежності.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-