Микола Мішин приєднався до команди KPMG в Україні та очолив Групу трансфертного ціноутворення

Микола Мішин приєднався до команди KPMG в Україні та очолив Групу трансфертного ціноутворення

Укрінформ

29 жовтня 2018 р. Микола Мішин приєднався до команди KPMG в Україні та очолив Групу трансфертного ціноутворення.

Микола Мішин має значний досвід у галузі трансфертного ціноутворення (далі – ТЦ). Понад 20 років працював у митних та податкових органах, а з квітня 2013 року очолював підрозділ контролю за трансфертним ціноутворенням Державної фіскальної служби України (ДФСУ). Остання посада на державній службі, яку обіймав Микола Мішин – начальник управління перевірок трансфертного ціноутворення Департаменту аудиту.

Під час роботи в ДФСУ Микола Мішин фактично побудував систему податкового контролю за ТЦ, а також брав безпосередню участь у розробці та вдосконаленні всіх законодавчих актів з питань ТЦ в Україні. Микола має спеціальне звання Радника податкової та митної справи 1 рангу.

«Працюючи на державній службі, я активно співпрацював з бізнес спільнотою та консалтинговими компаніями, зокрема з групою трансфертного ціноутворення KPMG в Україні. Разом ми реалізували велику кількість заходів, присвячених питанням ТЦ, які мали освітню складову і були корисними для представників бізнесу. Тому для мене перехід в консультаційну сферу - це логічне завершення державної служби та продовження кар’єрного шляху, на якому я планую ділитися з представниками бізнесу досвідом, набутим під час роботи в ДФСУ. Серед основних завдань на новому призначенні – консультування щодо запобігання ризиків ТЦ, підготовки звітності, роботи з працівниками податкових органів під час перевірок, а також відстоювання інтересів клієнтів у спорах з трансфертного ціноутворення», - прокоментував нову посаду Микола Мішин.

Сергій Попов, Партнер, керівник відділу податкового та юридичного консультування KPMG в Україні: «Ми раді повідомити про структурні зміни в нашому відділі, тепер у ньому функціонуватиме департамент трансфертного ціноутворення та вирішення податкових спорів, який очолив Костянтин Карпушин, Партнер KPMG в Україні. Оскільки напрямок ТЦ один з найперспективніших на сьогодні, розширення команди сприятиме його подальшому розвитку. Міграція кваліфікованих кадрів з державної служби в корпоративний сектор, і навпаки, є трендом останніх років. На нашу думку, цей обмін досвідом надзвичайно корисний для здорового клімату в бізнесовому середовищі. Ми з радістю вітаємо Миколу Мішина у нашій команді, і переконані, що його експертиза та досвід зміцнять наші позиції лідерів у консультуванні з питань трансфертного ціноутворення».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-