Запуск додатку для глухих в АШАН: піклування передусім

Запуск додатку для глухих в АШАН: піклування передусім

Укрінформ

Піклування про хворих — ознака цивілізації. Адже тільки в дикій природі діє принцип «виживає найсильніший». Принципи гуманізму притаманні сучасній культурі, а великий бізнес прагне бути соціально відповідальним. Тож АШАН теж не залишився осторонь і виявив турботу про тих своїх співробітників, які мають вади слуху.

Кожен співробітник цієї мережі гіпермаркетів зможе отримати спеціально розроблений додаток для телефону. Ця програма значно спростить життя тих, хто позбавлений радості чути звуки. Ми рідко замислюємося над проблемами, які актуальні для цієї категорії людей. А для них недоступні життєво необхідні речі, наприклад, виклик екстрених служб.

Покупцям — доступні ціни, співробітникам — повагу та піклування

Що ж «вміє» такий додаток? Передусім — перекладати мову жестів за допомогою відозв’язку. Тож тепер не буде цього невидимого муру між людьми, який виникає через нерозуміння. А звичайну мову для тих, хто не вміє читати по губам, він трансформує в мову жестів. Працевлаштовуючи людей з вадами слуху, АШАН не лише виконує важливу соціальну місію, а й намагається якомога більше спростити їхню адаптацію до повсякденного життя.

Тепер такі співробітники зможуть вільно відвідувати професійні тренінги, наради, адже для них спеціально запрошують сурдоперекладачів. Це і є справжня соціалізація — можливість жити і працювати на рівні зі здоровими людьми, не відчуваючи свою меншовартість та непереборні перепони.

Допомогла реалізувати цю важливу для людей з вадами слуху ініціативу компанія «Технології для людей», яка спеціалізується на розробленні саме такого програмного забезпечення. Тому вона пропонує справді якісний та продуманий продукт з урахуванням усіх особливостей і специфіки використання.

Офис, Примечания, Блокнот, Предприниматель, Рука

Зазирніть на сайт

Каталог інтернет-магазину shop.auchan.ua дає змогу робити покупки онлайн всім тим, хто не має змоги відвідати звичайний гіпермаркет на сайті ви зможете замовити:

  • продукти;

  • товари для тварин;

  • техніку;

  • товари для авто;

  • побутові товари та багато іншого.

Це зручно не лише для тих, кому важко пересуватися містом, яке не пристосоване для інвалідних візків або людей з вадами слуху чи зору, а й для молодих матусь, яким важко дістатися до магазину з дитячим візочком. Корисно навіть для тих, хто бажає зекономити свій час, витрачаючи його на щось більш приємне та важливе, ніж похід до супермаркету.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-