Інтернет-магазин ZYABKIN ™ ─ надійний провідник в світ техніки

Інтернет-магазин ZYABKIN ™ ─ надійний провідник в світ техніки

Укрінформ

Сьогодні всі провідні маркетологи країни в один голос заявляють: «Якщо Вам потрібна першокласна техніка, то звертайтеся тільки в інтернет-магазин ZYABKIN ™!». Це український портал https://zyabkin.com.ua, на якому зібрана різноманітна техніка побутового та промислового призначення. Тут можна знайти готові рішення для підприємств різних галузей народного господарства: для будівництва, транспорту, енергетики, металургії, медицини та косметології, ЖКГ та сільського господарства. Тут представлена ​​вузькоспеціалізована техніка, а також моделі, які користуються широким споживчим попитом для побутового застосування.

Інтернет-магазин ZYABKIN ™! поставляє вітчизняним покупцям тільки сертифіковану техніку авторитетних виробників. Техніку реалізують з гарантією якості, в рамках гарантійного та післягарантійного обслуговування. Компанія робить українському споживачеві вигідні цінові та технічні пропозиції, тому що працює з постачальниками без посередників за довгостроковими контрактами дистрибуції.

Інтернет-магазин ZYABKIN ™: ми знаємо, яка техніка Вам потрібна

Сайт створено досвідченими програмістами і професійними сео-оптимізаторами, тому тут все продумано до дрібниць для того, щоб відвідувач відчував себе максимально комфортно і впевнено. Робити онлайн-покупки на сайті дуже просто і абсолютно безпечно.

Пару кліків на тематичній сторінці сайту і можна купити світильник лед, на сонячних батареях, світлодіодний або будь-який інший. Покупцеві надано можливість вибирати серед моделей з різними експлуатаційними характеристиками для приміщень або для вулиці.

Відвідувачі можуть купити світильник з відповідним функціоналом: декоративний, офісний, експозиційний, комбінований або загальний. Консультанти допоможуть придбати прилад з необхідними технічними характеристиками, наприклад, температурного світіння, кута розсіювання або вузла підвіски.

На сайті також легко можна купити реле напруги, на порталі представлена ​​продукція авторитетних торгових марок:

  • DigiTOP;

  • ELKO EP;

  • ETI;

  • Feron;

  • NOVATEK.

Модельний ряд реле напруги величезний, можна придбати 1-о або 3-х фазну модель, для захисту побутової, промислової, будівельної чи офісної техніки.

Зверніть увагу, що кожен технічний прилад реалізується з гарантією якості в рамках гарантійного та післягарантійного обслуговування. Товарний асортимент сайту величезний, тут завжди можна знайти прилад з відповідним функціоналом під конкретні експлуатаційні умови.

Варто відзначити, що вартість техніки в інтернет-магазин ZYABKIN ™ поза конкуренцією на регіональних ринках країни, тому що компанія працює «безпосередньо» з найбільшими виробниками і постачальниками техніки. Сайт створено провідним українськими фахівцями, тому вибирати і купувати тут дуже легко і абсолютно безпечно.

Користуйтеся унікальними можливостями інтернет-магазину ZYABKIN ™ та оцініть всі переваги комфортного і безпечного онлайн-придбання!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-