ЦБТ-Чернівці: відгуки — паливо, на якому працює наш офіс

ЦБТ-Чернівці: відгуки — паливо, на якому працює наш офіс

Укрінформ

Якщо ви коли-небудь думали, що пасивний дохід — саме те, чого не вистачає, щоб відчувати себе впевнено в наш неспокійний час, міркування напевно заводили вас в область біржової торгівлі. Навіть люди, далекі від світу фінансів, підозрюють, що саме там криються найперспективніші джерела стабільного доходу, який не потребує сил і часу. Але як же осягнути це неозоре поле можливостей, як навчитися вигідно інвестувати, а можливо, навіть побудувати кар'єру на фінансових ринках? Чернівецька філія Центру Біржових Технологій (відгуки на сайті компании) знає відповіді на ці питання і планомірно займається просвітницькою роботою, щоб донести знання до кожного українця. Вражаючі обсяги цієї роботи відображає статистика результатів ЦБТ-Чернівці, відгуки же задоволених клієнтів свідчать, що зусилля колективу Центру були не марні. Керівник філії Дмитро Ротар як істинний фінансист розповідає про досягнення своїх підлеглих мовою цифр.

ЦБТ-Чернівці, відгуки співробітників: рік видався продуктивний

Фінансові консультанти ЦБТ-Чернівці потрудилися на славу. За останні дванадцять місяців вони вклали ефективні інструменти зростання добробуту в руки не менше 800 чоловік. Примітно, що з місяця в місяць кількість клієнтів продовжує збільшуватися. І в цьому заслуга не тільки реклами Центру — відмінно спрацьовує і ефект «сарафанного радіо»: люди розповідають про враження друзям, друзі діляться рекомендаціями в соцмережах. Для всіх зацікавлених постійно читаються лекції, організовуються семінари, тренінги та майстер-класи. Всього за рік в стінах ЦБТ-Чернівці пройшло близько 170 заходів.

Професійне навчання трейдингу в ЦБТ-Чернівці

Багато клієнтів ЦБТ міста Чернівці вирішують піти далі забезпечення особистого пасивного доходу і зв'язати з валютним ринком свою кар'єру. Втілити їх рішення в життя покликаний унікальний бізнес-курс ЦБТ Беластіум. Програма курсу розрахована на придбання суто практичних навичок біржової торгівлі в стислі терміни. За останній рік в Чернівцях її освоїли понад 70 осіб, 60 із них пройшли груповий практичний курс з торгівлі та аналізу на фінансових ринках, і близько 10 навчалися індивідуально. На курсі викладають тільки «граючі тренери» — професійні фінансові консультанти та успішні трейдери в одній особі. В рамках навчання розглядаються різні види аналізу, тактики і стратегії ведення торгівлі на біржі, висвітлюються правила управління капіталом і принципи ефективного money-менеджменту. Не залишилася без уваги і психологічна складова. До кінця навчання учні збільшили свої демо-рахунки на 9-10%. Багато з них потім відкрили реальні торгівельні рахунки, на яких досягають успіхів і сьогодні.

ЦБТ-Чернівці пишається тим, що абсолютно всі випускники ЦБТ Беластіум дякують Центру за знання та навички в трейдингу, охоче залишають теплі відгуки про компетентність, професіоналізм і високу майстерність фінансових консультантів компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-