Допомога Тернопільщіні від TİKA

Допомога Тернопільщіні від TİKA

Укрінформ

Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу Тернопільської обласної державної адміністрації отримало нову комп’ютерну техніку від Турецького агентство зі співробітництва та координації (TİKA). Допомогу від Туреччини управління отримало в рамках проекту міжнародної технічної допомоги, метою якого є покращення організаційної та інституційної спроможності державних установ.

Відтак, нові комп’ютери, багатофункціональні пристрої, проектор дадуть можливість оптимізувати виконання завдань працівниками управління, ініціювати та реалізувати нові соціально-економічні проекти, спрямовані на розвиток області. Оновлення технічної бази має забезпечити відповідні умови для ефективної реалізації управлінням своїх завдань та підвищення якості надання послуг.

Управління міжнародного співробітництва та фандрайзингу є структурним підрозділом Тернопільської обласної державної адміністрації та забезпечує реалізацію державної політики у сфері міжнародного співробітництва, інвестиційної та зовнішньоекономічної діяльності, забезпечення дієвої системи фандрайзингу в області.

Турецьке агентство зі співробітництва та координації (TİKA) – турецька державна структура, відповідальна за надання Турецької Республікою технічної допомоги та допомоги з розвитку. TİKA реалізує проекти на 5 континентах в 170 країнах світу через 61 координаційний офіс.

Координаційний офіс TİKA Україні працює з 1997 року та реалізує проекти в різних сферах, яких як освіта, охорона здоров’я, захист культурної спадщини, посилення інституційної спроможності органів державної влади, тощо.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-