М'які меблі Пуфетто: чим українські меблевики «узяли» покупців?

М'які меблі Пуфетто: чим українські меблевики «узяли» покупців?

Укрінформ

Український бренд Pufetto в короткі терміни завоював популярність в Україні. Чому молодий виробник зумів зробити те, чого «маститі» бренди домагаються десятиліттями? Секретів успіху кілька — від дизайну «з родзинкою» до турботи про зручність покупців.

Дизайн

М'які меблі Pufetto задумані і реалізовані як симбіоз елегантності та практичності. Автори ідеї хотіли створити меблі, які не застаріють при черговому витку моди: диван або ліжко — покупка велика, тому хочеться, щоб вона служила довго.

Що приготувала для вас команда дизайнерів Пуфетто:

  1. Справжній італійський дизайн від MoMoS Studios і Лоренцо Боні.
  2. Сучасний мінімалізм: прості обриси, компактність, мінімум деталей.
  3. Яскраві кольори (більше 500 відтінків і принтів меблевої тканини).

Будь-яка модель дивана, пуфа, ліжка або крісла підійде до будь-якого різновиду сучасного інтер'єру.

Пуфетто пропонує 100+ видів оббивної тканини (української, європейської, турецької). Вибрати відповідну тканину легко — клікнувши на вподобаному матеріалі, ви побачите, як меблі на фото «перефарбуватися». Хочете зрозуміти, яка тканина на дотик — замовте безкоштовний каталог тканин поштою.

Вибір         

В онлайн-магазині м'яких меблів Pufetto можна придбати:

  • прямі дивани на 2 або 3 сидячих місця, на 1 або 2 місця для сну;
  • кутові дивани на 3-6 сидячих місць і 2 місця для сну;
  • ліжка півтора-двоспальні;
  • крісла.

Меблі представлені в розкладній і нерозкладній модифікації. З механізмами розкладання Пуфетто (єврокнижка, дельфін, пантограф) впорається навіть дитина. Меблі представлені конструкціями «в підлогу» або з дерев'яними чи металевими ніжками, можуть оснащуватися підлокітниками і коробом для білизни.

Розкладні моделі підійдуть для житлових приміщень, нерозкладні — для громадського харчування, місць відпочинку та очікування. Опція доповненої реальності дозволить «приміряти» майбутню покупку до інтер'єру.

Додатково можна вибрати ортопедичні матраци, подушки, пуфи, банкетки.

Знижки та подарунки

Хочете заощадити до 50%? Купуйте м'які меблі Пуфетто під час сезонних акцій. На готові моделі є постійні знижки 5-20%. Можна купити диван у кредит дешево.

У вас є можливість випробувати всі моделі меблів в шоурумах 5 найбільших міст України (з безкоштовною доставкою). Але головний бонус — 30-добовий тестовий період, протягом якого можна повернути покупку в магазин, і вам відшкодують витрати.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-