Всеукраїнський ФЛЕШМОБ «Намалюй ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ-УКРАЇНА»

Всеукраїнський ФЛЕШМОБ «Намалюй ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ-УКРАЇНА»

Укрінформ

Проведення громадського флешмобу – соціальної акції з масової ліквідації реклами інтернет-адрес з продажу наркотичних засобів, що розташовані на будівлях та в публічних місцях по всій території УКРАЇНИ,  а також і в м. Києві. 

Дата проведення: 22.10.2018 початок о 10:00

Місце проведення: початок флешмобу почнеться з Будинку  Культури «ДАРНИЦЯ» 

Вул. Костянтина Заслонова 18. 

До участі в ФЛЕШМОБІ ЗАПРОШУЮТЬСЯ : представники ЗМІ, громадські організації, молодіжні об’єднання, активні мешканці Києва. 

Під час флешмобу вкоманди людей озброяться фарбою і зафарбують смертельну рекламу наркотичних речовин, яка розміщена на будівлях районів по всьому Києву. 

Рух за здоровий спосіб життя, та за життя безнаркотиків, об’єднює всіх небайдужих і просуватиметься по іншим містам України одночасно.

Організатори: ГО «ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ»

За підтримки : МІНІСТЕРСТВО МОЛОДІ ТА СПОРТУ УКРАЇНИ, ДЕПАРТАМЕНТ ПАТРУЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ УКРАЇНИ, ДЕПАРТАМЕНТ ПРОТИДІЇ НАРКОЗЛОЧИННОСТІ НАЦІОНАЛЬНОЇ ПОЛІЦІЇ В УКРАЇНІ , Київська міська державна адміністрація, та багатьох громадських організацій,  благодійних фондів,  асоціацій, та інших партнерів. 

На заході буде присутнім: мер міста, представники КМДА, перший зам міністра молоді та спорту  Даневич Микола Володимирович, Ярема Олександр Йосипович,  співачка «Tayana Rivs», департамент протидії наркозлочинності Національної поліції в Україні, та багатоінших відомих людей, зірок, спортсменів. ( 300 чоловік) 

Всю Україну,  та саму столицю м. Київ захопила епідемія наркоманії серед підлітків та молоді, все частіше до швидкої допомоги потрапляють школярі та студенти через передозування спайсами. Практично в кожному дворі міста на домах, гаражах та інших будівлях зустрічається реклама наркотиків у вигляді інтернет-адрес. Дуже часто така реклама трапляється на шляху до шкіл та навчальних закладів, і не контролюється ні якими службами. Кожен старшокласник знає про наркотики і має знайомих, які вживають солі, спайси, закладки, картелі, амфетаміни, марки тощо. Сучасні наркотики викликають швидке звикання після першого вживання, хвороба прогресує, призводить до летальних наслідків. Вже після декількох місяців вживання людина стає фактично , здатним існувати лише за рахунок суспільства. 

Для проведення флешмобу «Намалюй ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ-УКРАЇНА » обраний Дарницький район,  тому, що він є найбільшим по кількості навчання серед учнів, це 87000 дітей. 

Контактна особа: Голова правління ГО «ЖИТТЯ в ЛЮБОВІ» Володимир Курач, тел.: 0730480047 E-mail : vozrojdenyu@gmail.com 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-