Срібні кільця: різновиди прикрас і особливості їх вибору

Срібні кільця: різновиди прикрас і особливості їх вибору

Укрінформ

Срібні кільця - одні з найдавніших аксесуарів, історія яких налічує тисячоліття. Спочатку їх використовували виключно для демонстрації свого статусу, проте з плином часу кільця почали носити і прості люди, які могли дозволити собі покупку виробів з дорогоцінних металів.

Зараз купити срібні кільця може практично кожен, проте є кілька питань: якими бувають такі аксесуари, і чим керуватися під час вибору прикраси?

Різновиди срібних кілець

Прикраси з благородного металу срібного кольору досить універсальні. Вони, як правило, відмінно поєднуються як з діловими, святковими і повсякденними образами. Всі кільця прийнято ділити на три групи:

  • ті, які одягаються на підставу пальця. Це найпопулярніший тип прикрас: їх носять як чоловіки, так і жінки будь-якого віку;
  • фаланговом. Вони дещо менше звичних прикрас і призначені для шкарпетки на першій або другій фаланзі;
  • вироби для пальців ніг. Особливою популярністю такі вироби користуються у представників Сходу.

Крім того, срібні кільця бувають:

  • масивні і маленькі;
  • з камінням або без;
  • з емаллю або без неї.

Як визначити розмір кільця домашніх умовах?

Щоб срібний перстень ідеально село на палець, потрібно, перш за все, дізнатися свій розмір. Зробити це можна в домашніх умовах. Вам знадобитися всього лише три речі: нитка, лінійка і калькулятор.

Обмотайте нитку навколо пальця, а потім виміряйте її довжину. Отримане число переведіть в міліметри і розділіть на число Пі, рівне 3,14. Результат і буде вашим розміром. Наприклад, 58 / 3,14 = 18,4.

Вибираючи прикраси, звертайте увагу не тільки на розмір срібного аксесуара, але і на загальну стилістику прикраси. Якщо ви хочете, щоб ваш образ був ніжним, вибирайте тонкі кільця або вироби з каменями. Підбираєте прикраса для повсякденного носіння? Тоді зверніть увагу на масивні моделі.

Догляд за срібними кільцями

Як відомо, срібло - дуже примхливий метал, тому і догляд за ним потрібен відповідний. Команда інтернет-магазину Minimal Silver підготувала для вас кілька порад, завдяки яким ваші прикраси будуть залишатися блискучими і не потемніють.

Отже:

Знімайте прикраси під час прибирання. Контакт із засобами побутової хімії може привести до потемніння прикраси або появи нальоту.

Відмовтеся від шкарпетки кілець під час занять спортом. Часте зіткнення з іншими металевими предметами призведе до появи подряпин на нашому улюбленому аксесуарі.

Зберігайте прикраси в спеціальних скриньках з м'якою внутрішньою оббивкою. Завдяки їй вони не ушкодяться.

Якщо виріб не вкрите родием, уникайте контакту з водою і не залишайте прикраси в приміщеннях з підвищеною вологістю. Це призведе до появи нальоту і потускнению прикрас.

До речі, останнє правило не поширюється на морську воду. Завдяки наявності солі вона не шкодить срібним прикрасам.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-