Hörmann допоможе зберегти недоторканність вашої будівлі

Hörmann допоможе зберегти недоторканність вашої будівлі

Укрінформ

Той, хто будував приватний будинок або гараж, напевно, стикався з назвою німецького концерну Hörmann - синонімом європейської ґрунтовності та надійності. Компанія виробляє якісні і довговічні двері та ворота.

Як все починалося

Історія бренду почалася в 1950-х роках з виробництва інноваційних підйомно-поворотних воріт Berry. До сих пір ця марка залишається візитною карткою компанії. За наступні роки каталог продукції поповнився іншими типами воріт, електроприводами, блоками управління, вхідними та міжкімнатними дверима, коробками, перегородками, козирками. Hörmann - провідний постачальник товарів подібного асортименту в Європі.

Хоча виробничих підприємств фірми в Україні немає, продукцію придбати можна. Її реалізує дочірня компанія «Хьорман-УА». З асортиментом воріт для гаража, вхідних і міжкімнатних дверей та іншими продуктами Hörmann можна ознайомитися на сайті http://www.hormann.ua/.

Які види продукції Hörmann доступні українцям

Українським приватним забудовникам доступні три види товарів торгової марки Hörmann:

•гаражні ворота;

• двері;

• електроприводи.

Гаражні ворота представлені у трьох різновидах: підйомно-поворотні щитові Berry, гаражні секційні, рулонні RollMatic.

Модель Berry - класика бренду. Забезпечує щільне прилягання до рами і хорошу теплоізоляцію. Оснащена посиленим захистом від злому ззовні. Виключає випадкове падіння і травмування пальців.

Секційна модель вмонтовується в отвір будь-якої конфігурації. Розташування у відкритому вигляді по стелі дозволяє економити місце всередині і поза гаражем. Забезпечує відмінну тепло- і вологоізоляцію.

Рулонна модель RollMatic залишає багато вільного простору в гаражі, перед гаражем і під стелею. Монтується в будь-які отвори, гарантує захист від злому, не піддається корозії, майже не створює шум під час руху.

Всіма воротами зручно керувати дистанційно за допомогою пульта. Можливість різних кольорових та конфігураційних рішень дозволяє вдало вписати їх в будь-яку архітектуру будинку.  

Алюмінієві або сталеві вхідні двері марки Hörmann відрізняються бездоганними функціональними характеристиками і стильним зовнішнім виглядом. Вони забезпечують хорошу тепло- і шумоізоляцію і надійний захист від злому. Випускаються в різних колірних і цінових варіантах, модель можна підібрати на будь-який бюджет.

Електроприводи забезпечують дистанційне керування воротами, що особливо зручно при поганій погоді і в темний час доби. Подробиці дізнавайтеся на сайті компанії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-