ПОСТАНОВА Верховної Ради України

ПОСТАНОВА Верховної Ради України

Укрінформ
Про подальшу роботу над законопроектом про внесення змін до Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України)Відповідно до статей 146, 148 Регламенту Верховної Ради України

Верховна Рада України постановляє:

З метою забезпечення реалізації вимог статті 159 Конституції України у процесі розгляду законопроекту про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України) (реєстр. № 7203), у зв’язку з Висновком Конституційного Суду України від 19 червня 2018 року у справі за зверненням Верховної Ради України про надання висновку щодо відповідності цього законопроекту вимогам статей 157 і 158 Конституції України, відповідно до статті 150 Регламенту Верховної Ради України Верховна Рада України постановляє:

1. Установити строк:

1) подання пропозицій та поправок до законопроекту - до 19 жовтня 2018 року (включно);

2) опрацювання комітетами Верховної Ради України з питань Регламенту та організації роботи Верховної Ради України, з питань бюджету, з питань запобігання і протидії корупції, з питань європейської інтеграції пропозицій та поправок до законопроекту та надання висновків Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя в період до 7 листопада 2018 року (включно).

2. Комітету Верховної Ради України з питань правової політики та правосуддя опрацювати пропозиції та поправки до законопроекту та організувати надання народним депутатам України документів, передбачених частиною третьою статті 150 Регламенту Верховної Ради України, у період до 21 листопада 2018 року (включно).

3. Провести розгляд законопроекту про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України) (реєстр. № 7203) на пленарному засіданні Верховної Ради України не раніше ніж через сім днів після надання народним депутатам України відповідних висновків комітетів Верховної Ради України.

4. Ця Постанова набирає чинності з дня її прийняття.

Голова

Верховної Ради України                                                     А.ПАРУБІЙ

м. Київ 

20 вересня 2018 року 

№ 2557-VIII

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-