РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

РОЗПОРЯДЖЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

Укрінформ
Про делегацію України для участі у Позачерговому конгресі Всесвітнього поштового союзу

1. Утворити делегацію України для участі у Позачерговому конгресі Всесвітнього поштового союзу (3-7 вересня 2018 року, м.Аддис-Абеба, Федеративна Демократична Республіка Ефіопія) у такому складі:

КУЗНЕЦОВ Руслан Васильович - керівник експертної групи з питань послуг поштового зв'язку та інфраструктури Директорату державної політики у сфері цифрової інфраструктури на транспорті та послуг поштового зв'язку Міністерства інфраструктури України, глава делегації

ПАВЛЕНКО Юлія Петрівна - директор департаменту міжнародних операцій публічного акціонерного товариства «Укрпошта» (за згодою)

ПЕРЦОВСЬКИЙ Олександр Семенович - перший заступник генерального директора з операційної діяльності публічного акціонерного товариства «Укрпошта» (за згодою)

СТЕФАНЕНКО Лариса Володимирівна - начальник відділу міжнародних зв'язків департаменту міжнародних операцій публічного акціонерного товариства «Укрпошта» (за згодою).

2. Дозволити главі делегації України вносити у разі потреби за погодженням із Міністерством закордонних справ України зміни до складу делегації та залучати в установленому порядку до участі в її роботі експертів.

3. Затвердити Директиви делегації України для участі у Позачерговому конгресі Всесвітнього поштового союзу (додаються, для службового користування).

4. Уповноважити главу делегації України КУЗНЕЦОВА Руслана Васильовича на підписання від імені України заключних актів Позачергового конгресу Всесвітнього поштового союзу.

5. Главі делегації України подати у десятиденний строк Кабінету Міністрів України звіт про результати участі делегації України у Позачерговому конгресі Всесвітнього поштового союзу.

Президент України                                          П.ПОРОШЕНКО

          м. Київ 

3 вересня 2018 року

      №135/2018-рп

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-