Куди рухається ринок

Куди рухається ринок

Укрінформ

Якихось 10 років тому автомобільний ринок країн СНД переживав справжній бум: стабільність економіки, поступове підвищення добробуту громадян і кредитні програми банків стали справжнім поштовхом для придбання «залізного» світу.

Світова криза різко остудила наші бажання, але останніми роками знову спостерігається невелике, але поступове зростання продажів автомобілів у кожному ціновому сегменті.

За прогнозами експертів, найбільшу динаміку в наступні роки будуть показувати Україна і Росія. І з цим прогнозом сприяє зовсім не економічний розвиток або ж підвищення зарплат. Hові можливості — в першу чергу, вторинні ринки Європи, що дали можливість придбати недорогий автомобіль. І справа не тільки в ціні. Якість доріг, бензину, дизеля, газу та умов експлуатації машини на Заході набагато краща, тому купуючи б/в автомобіль, у клієнта набагато більше шансів якомога менше в подальшому заїжджати на СТО.

Автомобіль у салоні України вартістю 50 000 доларів США у тих же штатах коштує не більше 32 000 доларів. Додайте ще сюди тисяч 5 за різного роду послуги — і на виході отримаєте значну економію. Зрозуміло, існують ризики, особливо при покупці б/в авто в США. Ви не знаєте історію цього автомобіля, його стан та технічні аспекти. Він може прослужити Вам і 1 рік, а може і все життя.

Недобросовісні продавці не акцентують увагу на негативних моментах. Щоб убезпечити себе і свої вкладення, можна скористатися www.carvertical.com/pl/ — базою, спеціально створеною для водіїв. Маючи на руках VIN-код автомобіля, ви зможете дізнатися всю необхідну інформацію. Найголовніша позиція — це, напевно, законність придбання автомобіля. Тобто, чи не викрадений випадково ваш майбутній автомобіль. Також доступні й інші корисні опції. Серед них можна виділити повну історію машини, яка включає інформацію про технічний стан, ремонтні роботи, кількість участей у дорожньо-транспортних пригодах.

Не зайвим буде дізнатися і про зовнішній стан авто завдяки свіжим фотографіям у базі. Клієнт також отримає повну інформацію про заводський брак на подібних моделях, кількість технічних та програмних помилок.

У будь-якому випадку величезна кількість машин на ринку вимагає ретельної перевірки кожної окремої одиниці, аби вкладені кошти не виявилися викинутими на вітер. Навіть купуючи автомобіль у салоні, не зайвим буде перевірити модель в базі carVertical, щоб переконатися в правильності свого рішення.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-