Сергій Малик: Наступний мій електробайк має гнати 400 кілометрів на годину

Сергій Малик: Наступний мій електробайк має гнати 400 кілометрів на годину

Укрінформ
Український автомотогонщик Сергій Малик розповів Укрінформу, на чому збирається на наступний Бонневіль, як їздити по солі й для чого електромотоциклу бензобак. 

Сергій Малик - засновник і президент Київського міського автомотоклубу (КМАМК), дворазовий майстер спорту СРСР, майстер спорту України, чемпіон України з кільцевих перегонів, кандидат психологічних наук.

2004 року на спортивному автомобілі «Естонія 25» класу «Формула-1600» встановив рекорд України, заїхавши на гору Ай-Петрі.

У жовтні 2005-го встановив ще один рекорд України «Три призових місця у всіх трьох заїздах різних класів автомобілів однієї гонки» - загальна довжина всіх заїздів склала 201 кілометр з 134 кіл. За результатами автоспортивного сезону 2005 року став чемпіоном України з кільцевих перегонів. В серпні 2017 встановив світовий рекорд швидкості у класі 650 М-РВG на українському мотоциклі «Дніпро» у Бонневілі, США. У серпні 2018-го, на 70-ому ювілейному тижні швидкості у Бонневілі на спеціально підготовленому електричному мотоциклі Dnepr Electric Малик досягнув швидкості 168 кілометрів на годину.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-