Бампер, книжка або футляр: який чохол вибрати для гаджета?

Бампер, книжка або футляр: який чохол вибрати для гаджета?

Укрінформ

У кожної сучасної людини є смартфон. Лише його наявність вже не здатна виділити когось із загальної маси. Тому для вираження своєї унікальності, створення певного образу або підкреслення стилю, люди використовують різні чохли. Розроблені для захисту телефону, чохли стали відмінним майданчиком для самовираження.

Бампер - стильно, сучасно, але небезпечно

Найпопулярнішими варіантами захисту смартфонів сьогодні можна вважати гумові, силіконові, металеві, пластмасові та навіть дерев'яні бампери. «Обличчя» сучасного смартфона на 80-90% займає екран, зазвичай захищений міцним склом. Бампер, в свою чергу, дозволяє забезпечити захист інших елементів, які потребують більшого захисту.

«Більшість виробників смартфонів рекомендують до своєї техніки саме чохли-бампери. Свої оригінальні чохли вони виробляють теж в такому форматі», - відзначили фахівці профільного інтернет-магазину «eCase». Тому, якщо хочете купити чохол на Xiaomi від виробника телефону - придивіться до бамперів.

Недоліки бампера:

  • не захищає екран при падінні телефону;

  • при носінні в кишені не страхує від виникнення подряпин на екрані;

  • погано протистоїть різким ударам від падіння.

Книжка - надійно, але не практично

Більш надійна версія «одягу» для гаджета - книжка, або фліп-чохол. Завдяки жорсткій конструкції і панелі, яка прикриває екран смартфона, такий чохол забезпечує високий рівень безпеки.

До недоліків такого типу чохлів відносять:

  • громіздкість. Смартфон з великою діагоналлю, ще у такому чохлі, складно носити в кишені;

  • обмежена практичність, тому що для нормального використання смартфона доводиться підключати другу руку;

  • висока вартість оригінальних брендових чохлів.

Футляр: привіт з 2000-х

Футляри з хлястиком - мода 2000-2010 рр., коли ще використовувалися кнопкові телефони, і всі їх власники боялися стерти в кишені цифри з кнопок. Разом із закінченням ери кнопок вимерли і такі чохли. Молодь сьогодні їх практично не використовує, тому стати самим стильним на районі з чохлом-футляром у вас точно не вийде.

3 поради експертів щодо вибору оптимального чохла для смартфона

Щоб чохол став модним і стильним аксесуаром, а не тільки захистом для смартфона, потрібно правильно його вибирати:

  1. віддавайте перевагу спеціальним чохлам під конкретну модель. «Наприклад, якісний чохол Xiaomi Redmi S2 може бути тільки фірмовий, який випускається виробником, конкретно під цю модель. Аналогічна ситуація з більшістю сучасних смартфонів» - поділилися спостереженням в магазині «eCase»;

  2. відразу вирішите що важливіше, якісний захист або приваблива зовнішність;

  3. підбирайте чохол під свій стиль одягу.

Всі чохли на смартфони мають свої недоліки. Вибираючи модель для себе, спробуйте зручність використання в своїй руці - це найважливіший фактор легкості щоденного використання. І не надто ретельно вибирайте, з нинішнім темпом розвитку смартфонів через пару років потрібно буде купувати вже новий телефон.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-