Україна поглиблює співпрацю з Китаєм: у столичному МВЦ відбудеться масштабна виставка китайських товарів Sail of Shanghai

Україна поглиблює співпрацю з Китаєм: у столичному МВЦ відбудеться масштабна виставка китайських товарів Sail of Shanghai

Укрінформ

12-13 вересня 2018 року в Києві у просторі Міжнародного Виставкового Центру вперше відбудеться китайська виставка економічної співпраці Sail of Shanghai. Заплановано, що на виставці буде представлено продукцію 8 категорій: подарунки та прикраси, будівельні матеріали, електронні комунікації, енергоресурси та довкілля, товари легкої промисловості, механічні системи, технології, текстильна промисловість. Загалом буде виставлено 190 стендів на площі 5000 м2.

Масштабна подія, яка проводиться в рамках ініціативи «Один пояс – один шлях» (B&R), об’єднає понад 80 китайських компаній із 8 різних галузей. Організатори події: Торговельно-економічний комітет ініціативи B&R Sail of Shanghai, Шанхайська асоціація громадської дипломатії, Комітет Шанхаю зі співпраці із зарубіжними країнами Китайської народної політичної консультативної конференції, а також Китайська Торгова Асоціація.

Серед учасників китайської виставки такі відомі компанії, як Moshida, Nuoyiman і GW Industry. Крім того, у списку представники Центру науково-технічного обміну Шанхаю, Асоціації комунікаційної індустрії Шанхаю, Асоціації легкої промисловості Шанхаю, Асоціації текстильної промисловості Шанхаю, Торгової асоціації домашнього текстилю Шанхаю, Торгової асоціації електронних компонентів Шанхаю, Пудунської асоціації оптоелектронної промисловості Шанхаю, Товариства кольорових металів Шанхаю, Асоціації хімічної промисловості Шанхаю, Асоціації будівельних матеріалів Шанхаю, Асоціації професійної побутової електричної техніки Шанхаю.

Китай, як один зі світових лідерів у виробництві високотехнологічних товарів та друга економіка світу, підтримує глобальний розвиток торгівлі і щорічно інвестує понад 100 млрд доларів закордон. Ще понад 900 млрд доларів Китай готовий витратити на реалізацію спільних проектів у рамках ініціативи «Один пояс – один шлях», членом якої є й Україна.

Серед подій виставки: бізнес- та інвестиційний форуми, а також виставка Шанхайських митців «Impression – Shanghai Painting Art Exhibition», яка дозволить відчути всю атмосферу Сходу, його історію та сучасність. Свої твори представлять відомі китайські митці Лу Жонгу, Цао Ї та Чен Бінгжі.

Sail of Shanghai – важлива подорожуюча міжнародна виставка, яка щорічно проводиться в різних країнах Східної Європи. Починаючи з 2012 року аналогічний захід вже відбувся в Албанії, Словенії, Сербії, Естонії, Латвії, Литві та інших країнах. Цього року Китайська сторона вирішила обрати місцем проведення Україну.

Проведення в Україні китайської виставки саме зараз – це важливий крок у розвитку торговельно-економічних зв’язків між двома державами та свідчення зміцнення бізнес-зв’язків. Для українських бізнесменів – це чудова можливість знайти нових партнерів та інвесторів без подорожі до Китаю.

Виставка працюватиме з 10:00 до 16:00 12 та 13 вересня. Вхід на всі події безкоштовний.

Запрошуємо українських підприємців відвідати виставку, познайомитись із представниками Китайських компаній, знайти партнерів і інвесторів для власних проектів. Додаткову інформацію ви зможете отримати на сторінці заходу у Фейсбук (https://www.facebook.com/events/866019676928110/).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-