В Києві пройде Fashion Tech Summit 2018

В Києві пройде Fashion Tech Summit 2018

Укрінформ

Fashion Tech Summit 2018 - новий формат освітнього заходу, який покликаний створити платформу для взаємодії fashion, креативних і tech індустрій. Найкращі спікери і представники світових компаній представлять успішні кейси в Києві не тільки для формування нової бізнес-спільноти, а й для пошуку нового бачення для розвитку fashion, креативу і tech в Україні. В рамках Fashion Tech Summit вперше відбудеться конкурс стартапів, які об'єднують креативні ідеї та технології.

Чому ми проводимо Fashion Tech Summit?

13 сезонів першого міжнародного тижня моди в Східній Європі

5 років в освіті: робота освітньої платформи Kiev Fashion Institute

10 освітніх міжнародних конференцій в Києві

1 - першість на світових ринках: ми перші, хто вивів українських дизайнерів на світові ринки (Париж, Мілан, Лондон, Нью-Йорк, Токіо).

Що цього разу? 

2 сцени - сцена експертів, сцена успішних історій

3 проекти - Innovation Zone, Charity Pop up Store, Startups Competition

50 спікерів

2000 учасників форуму, які стануть у підвалин нової бізнес-спільноти

Ідеологами та засновниками проекту стали – Дар’я Шаповалова і Наталя Моденова.

«Провівши останній рік у Кремнієвій долині я розумію, що майбутнє України – виключно у її технологічному прогресі та можливості використати всі нові технології, які з’являються з неймовірною швидкістю. Наша мета з Fashion Tech Summit  – дати максимум знань українській аудиторії від справжніх експертів галузі не лише в моді, але і й інших креативних та технологічних індустрій, які прилетять з Європи та Кремнієвої долини, аби поділитися своїм безцінним досвідом. Я дуже чекаю цієї події, оскільки для мене Fashion Tech Summit  - це у якійсь мірі квінтесенція тих знань, які я отримала за останній рік і мені кортить ними поділитись, аби допомогти процесу активних змін в нашій країні та залучити до цього українську молодь. З-поміж іншого, платформа Fashion Tech Summit в черговий раз стане співорганізатором разом з GoGlobal благодійного charity pop-up store, в рамках якого ми вже зібрали понад 700 тисяч гривень для освіти та поширення англійської мови серед українських школярів”.

Дар’я Шаповалова

«За останні чотири роки модна індустрія змінилась кардинально і на очах. Процес змін в Україні так само вплинув на моду та інші креативні індустрії. Зараз ми стоїмо на шляху формування нових моделей ведення бізнесу та принципів роботи, саме тому ми проводимо Fashion Tech Summit, щоб розширити межі сприйняття модної індустрії, отримати досвід найкращих іноземних компаній і  розглянути кращі українські кейси. Я впевнена, що конкурс стартапів у рамках Fashion Tech Summit допоможе посилити процес формування середовища нових креативних підприємців та сприятиме економічному розвитку України».

Наталія Моденова

Захід відбуватиметься за  інформаційної підтримки Міністерства інформаційної політики України.

"Ми вирішили підтримати інформаційно Fashion Tech Summit 2018, бо такі заходи є дуже важливими з погляду позиціонування України у світі як країни інноваційної, де стрімко розвиваються креативні індустрії та технології. Уся комунікація щодо цієї події буде відбуватися на основі платформи єдиного бренду Ukraine NOW, розробленого в рамках роботи Міністерства інформаційної політики"

Артем Біденко, державний секретар Міністерства інформаційної політики України

Fashion Tech Summit - серія освітніх заходів, які стартували з Fashion Tech Summit 20 червня 2018 року в Парижі, де виступили представники компаній-лідерів модного ринку - Business of Fashion, Browns, Panoply, Launchmetrics, International Fashion Academy та інших. Наступна подія відбудеться в Києві 1 і 2 вересня, де до учасників приєднаються представники Snapchat, Pinterest, 500 Startups, McKinsey & Company, Stanford University, IDEO і безліч інших компаній.

На саміті також виступлять кращі українські компанії і представлять свої успішні кейси. Серед них - Banda Agency, Kasta, MacPaw, Concepter та інші. Захід створить майданчик для спілкування з топовими українськими блогерами і digital-інфлюенсерами - в рамках програми саміту виступлять Аліна Френдій, Маша Тимошенко, Марія Гребенюк, Анна Андрес, Санта Дімопулос, Олександра Литвин, Саша Заєць.

Під час саміту відбудеться конкурс стартапів, який покликаний стати платформою для розвитку підприємництва та розробки інновацій в сфері перетину не тільки індустрій fashion і tech, але також широкого спектру креативних сфер, в числі яких - рітейл одягу. В рамках події Fashion Tech Summit оголошує конкурс на визначення перспективного проекту, який отримає професійний менторинг від спікерів саміту. Головою журі буде венчурний партнер 500 Startups з Сан-Франциско - Таня Соман. В рамках проекту також буде визначено три проекти, які отримають менторинг-сесію від спікерів Fashion Tech Summit.

Також в рамках Fashion Tech Summit на 7 поверсі ЦУМ відбудеться благодійний Pop-Up Store - розпродаж, де можна придбати речі світових брендів (Chanel, Louis Vuitton, Dior, Chloe та інших, а також речі українських дизайнерів) за привабливими цінами - від 200 до 2000 грн. Fashion Charity Pop-Up Store - це колаборація Kiev Fashion Institute та GoGlobal, котра стала традицією. Це вже четверта благодійна ярмарка, яка передає зібрані кошти проект GoCamp, аби у дітей з усієї України була можливість вивчати іноземні мови з волонтерами з усього світу.

Facebook - link

Instagram - link

Відео анонс - link

Брендування - link

Фотогалерея - link

Fashion Tech Summit (сайт)  - link

Concert.ua - link

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-