Кондиціонери — новинки 2018 року

Кондиціонери — новинки 2018 року

Укрінформ

З кожним роком вимоги до рівня побутового комфорту і якості повітря, а, отже, і до кліматичній техніці, тільки посилюються.

У 2018 році варто звернути увагу на дійсно кращі кондиціонери для будинку від провідних виробників.

Electrolux EACS/I-09HF/N3_18Y (Fusion DC Inverter)

Інверторна спліт-система створена на основі інноваційного компресора постійного струму. Технологія упорскування хладагента SUPER DC забезпечує швидкий теплообмін. Модель ефективно охолоджує повітря і підтримує заданий рівень температур з мінімальним споживанням електроенергії. Від аналогів цінового сегмента її відрізняє:

  • 6 ступенів очищення суміщені з катехиновим фільтром і Silver-ION і висока бактеріальна чистота повітря;
  • інтуїтивний принцип внесення налаштувань;
  • високий клас енергоспоживання A ++;
  • функція AIR і режим Turbo-Cool.

Haier AS09NA5HRA (Family Inverter)

Інвертор нового покоління з поліпшеними показниками енергоефективності. Миттєво реагує на зміну завдання температурного режиму. Рівномірно розподіляє повітря по 11 напрямам і забезпечує його ефективну очистку. Формує приємний і біологічно безпечний мікроклімат (Nano-Aqua, лампа UI-спектра, іонізація).

Висока точність підтримки заданої температури повітря. Автозбереження налаштувань. Надтиха робота при охолодженні і обігріві.

Ballu BSLI-07HN1 / EE / EU (ECO EDGE)

Завдяки спрямованому обдуву iFeel і мінімальному енергоспоживанню — це один з кращих кондиціонерів для обігріву. Інверторний принцип роботи, швидке охолодження і рівномірний обігрів приміщення доповнюють:

  • великий функціонал налаштувань;
  • працездатність навіть при - 10 ˚ С;
  • комфортні акустичні характеристики;
  • інертність до перепадів напруги в мережі.

24-годинний регламент таймера, висока точність підтримки температури, HOT START, функція підвищеної продуктивності STRONG і ультратихий режим SILENCE.

Mitsubishi Heavy SRK20ZS-S

Інверторна спліт-система з розширеним функціоналом і високим класом енергоефективності. Режими комфортного сну (SLEEP), підвищеної продуктивності (HIGH POWER), енергозбереження (ECONOMY) доповнюютьунікальна опція видалення алергенів (ALLERGEN CLEAR) і об'ємний обдув 3D AUTO.

Демонструє відмінну і стабільну працездатність на охолодження/обігрів в діапазоні температур від -15 ˚ до +46/24˚С. Автозбереження налаштувань, звичайний і безшумний режим роботи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-