Quartzetto — вироби з штучного каменю для вашого інтер'єру

Quartzetto — вироби з штучного каменю для вашого інтер'єру

Укрінформ

Компанія http://quartzetto.com/ знає все про штучний камінь. Своєю роботою вона підтверджує, що це не просто безпечний, міцний і красивий матеріал, але і важливий елемент в створенні оригінального інтер'єру будь-якого приміщення.

У каталозі представлені різні типи кварцу, кераміки та акрилу. Вони не вибагливі у догляді і можуть стати відмінною родзинкою загального ансамблю. Камінь покликаний створювати затишок і теплу атмосферу в кімнаті. Кухня, ванна, вітальня, зал ресторану і навіть офіс зміняться до невпізнання разом з продукцією українського бренду Quartzetto.

Асортимент марки становлять ступені, підвіконня, барні стійки, раковини, стільниці зі штучного каменю. 10-річний досвід роботи в даному сегменті дозволяє реалізовувати висококласні товари і гарантувати відмінний сервіс для кожного покупця. В роботі фахівці компанії використовують тільки сучасні технології обробки сировини. Вони дозволяють створювати нестандартні за формою і розмірами вироби. А значить будь-які дизайнерські задуми можуть стати реальністю.

Марка гарантує виконання замовлення в максимально короткий термін. На сайті покупець може проконсультуватися і розрахувати приблизну вартість майбутньої моделі. Вивірені до міліметра конструкції створюються в точності з отриманими вимірами простору і щільно стикуються з уже існуючою меблями.

Постійних клієнтів сервісу очікують приємні знижки і бонуси. Каталог вражає достатком каменю — понад 600 позицій. Функціональність і вражаючий зовнішній вигляд відрізняють їх від виробів з інших типів матеріалу. При необхідності, магазин може здійснити доставку власними транспортними засобами.

Всю цікаву для вас інформацію щодо продукції бренду і деталей оформлення замовлення, можна отримати у консультантів інтернет-ресурсу. Також компанія пропонує унікальну можливість — потрапити на екскурсію в виробничі цехи. Подорожуючи серед бурхливого процесу створення предметів інтер'єру, ви самі переконаєтеся у високій якості роботи Quartzetto.

У портфоліо сайту регулярно додаються готові дизайнерські проекти, де використовувалися товари компанії. Це дає можливість побачити продукцію з штучного каменю «в справі». Перед покупкою клієнт може вивчити на сайті всю необхідну інформацію про сировину, його склад і характеристики.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-