Рівненщина приймала конкурс військово-патріотичної пісні «Відлуння війни»

Рівненщина приймала конкурс військово-патріотичної пісні «Відлуння війни»

Укрінформ

У реабілітаційно-оздоровчому  комплексі  «Біле озеро» Рівненської АЕС  (м. Вараш) протягом 27-29 липня пройшов конкурс військово-патріотичної пісні «Відлуння війни», який відбувся у рамках Всеукраїнського молодіжно-мистецького  соціально-екологічного форуму «Біле озеро».

Конкурс  присвячений  30-річниці з Дня виводу військ з Афганістану. На конкурс приїхали учасники з різних куточків України:  гурт «Побратими» (смт Тараща, Київська область); гурт «Команда Афган» м. Івано-Франківськ); Олександр Рожко  (м. Львів); гурт «Литаври» (смт Демидівка); гурт «Терен»  (м. Гоща); гурт «Долг» (м.Тернопіль); дует «Ташакор» (м. Біла Церква); Юрій Шкитун (м. Запоріжжя);  бард Михайло Коваль (смт Квасилів) та інші.

У заході взяв участь головний спеціаліст Західного міжрегіонального відділу Державної служби України у справах ветеранів війни та учасників антитерористичної операції в Рівненській області Іван Тижук.

Серед гостей конкурсу – Голова Української Спілки ветеранів Афганістану (воїнів-інтернаціоналістів) Сергій Червонописький та голова Рівненської обласної організації УСВА Володимир Гурницький.

Фестиваль створений з метою відродження та збагачення національної й громадської самосвідомості, формування у молоді патріотичної та національної гідності, популяризації військово-патріотичної творчості серед населення, особливо дітей та молоді, поваги до ветеранів Другої світової війни, учасників бойових дій в Афганістані, героїв «Небесної сотні» та учасників АТО, подальший розвиток пісенного жанру патріотичного спрямування.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-