Наряд для фотосесії: поради щодо вибору

Наряд для фотосесії: поради щодо вибору

Укрінформ

Дівчина, яка готується до фотосесії у професійного фотографа, часто стикається з проблемою вибору вбрання. Стилісти салону Dress Bar дали кілька порад, як одягнутися правильно і де вибрати сукню для фотосесії.

Загальні поради

  • Враховуйте тематику фотосесії: тема спорту передбачає відповідний стиль, а кадри в стилі ретро вимагають підбору автентичних нарядів.

  • Якщо зйомка відбувається на свіжому повітрі в холодну пору року, одягайтеся відповідно до температури повітря: в березні або листопаді ви швидко замерзнете. Якщо вибір місця припав на міські вулички з бруківкою – в якості альтернативи шпильок візьміть зручні кеди.

  • Краще вибрати для зйомки не повсякденну футболку і джинси, а щось особливе. Наприклад, сукня в підлогу. Для підкреслення жіночності зробіть зачіску і макіяж.

  • Приділіть увагу вибору тканини: ефектно виглядають хвилясті тканини, які красиво майорять на вітрі, або пишні спідниці.

  • Замість одягу зі строкатими візерунками віддайте перевагу однотонним квітам. Адже головна увага має бути на вас і ваших емоціях. Додайте «родзинку» в образ у вигляді аксесуарів: шарфика або брошки.

  • Багатошаровість вбрання не тільки буде виглядати цікаво, але і дозволить за лічені секунди змістити акценти. Крім цього, ніхто не забороняє надіти або орендувати для фотосесії відразу дві або три сукні.

  • Додайте реквізит в кадр: парасольку, квіти, драбину, кошик з фруктами і ін.

             

Вибір кольору вбрання

Яким буде колір вбрання – чи не найважливіше питання. Тому присвятимо цьому пункту окремий розділ.

Вибирайте благородні відтінки, в тому числі пастельні.

Щоб наряд виглядав гармонійно, потрібно вибрати один головний колір і два, які доповнюють (всього – не більше трьох).

Варто врахувати, що чорний, білий і сірий – це ахроматичні кольори, які не входять до цього правила.

Полегшити завдання по вибору кольору допоможе колірне коло. Гармонійні поєднання: 1) трьох кольорів, які утворюють рівносторонній трикутник; 2) двох кольорів навпроти; 3) двох кольорів поряд. А ось кольори, які знаходяться поруч (але не по сусідству), комбінувати не рекомендується.

Якщо фотосесія відбувається на природі, чорний або коричневий кольори вибирайте обережно, щоб не «злитися» з фоном.

Де орендувати

Якщо розкішного вечірнього плаття в гардеробі немає і хочеться чогось особливого – відвідайте салони Dress Bar, які пропонують примірку в шоу-румі і прокат суконь. Повний перелік нарядів ви можете подивитися на сайті. Вартість оренди – від 800 до 4800 грн. У салоні представлені бренди Basix Black Label, Tarik Ediz, Sherri Hill, Jovani і багато інших.

Ви можете відвідати шоу-руми Dress Bar в Києві, Ужгороді та Ірпені, привести подружок, приміряти всі вподобані варіанти, попити латте і пофотографуватися. При необхідності професійні швачки «підженуть» наряд під фігуру.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-