Вінницькі депутати внесли зміни до обласного бюджету на поточний рік

Вінницькі депутати внесли зміни до обласного бюджету на поточний рік

Укрінформ
У четвер у ході позачергової сесії Вінницької обласної ради депутати затвердили низку змін до обласного бюджету на 2018 рік, які необхідні для забезпечення необхідних видатків. Загальна сума розподілу складає більше 93 млн грн, з яких понадпланові надходження  –  76 млн грн.
Зокрема, збільшуються видатки Департаменту освіти і науки облдержадміністрації на суму 4 млн 706 тис. грн, Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації – на 20 млн 880 тис. 600 грн,  Департаменту соціальної та молодіжної політики облдержадміністрації – на 4 млн 420 тис. грн.

Службі у справах дітей облдержадміністрації  на утримання закладів, що надають соціальні послуги дітям, які опинились в складних життєвих обставинах виділено  193 тис. 500 грн, управлінню культури і мистецтв облдержадміністрації – на 3 млн 350 тис. грн., управлінню фізичної культури та спорту облдержадміністрації – на 5 млн 837 тис 480 грн,  Департаменту житлово-комунального господарства, енергетики та інфраструктури облдержадміністрації – на суму 6 млн 440 тис. грн, Департаменту будівництва, містобудування та архітектури облдержадміністрації – на 17 млн 88 тис грн,  Департаменту агропромислового розвитку, екології та природних ресурсів облдержадміністрації – на 3 млн 795 тис. грн.

Окрім того, депутати збільшили фінансування загального фонду 15 Обласного конкурсу проектів розвитку територіальних громад  на 8 млн грн.
Ще 355 тис. 700 грн виділено Департаменту цивільного захисту облдержадміністрації, а   Департаменту фінансів облдержадміністрації – на суму 13 млн 930 тис. 221 грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-