Чоловіче взуття: секрет вашої впевненості

Чоловіче взуття: секрет вашої впевненості

Укрінформ

При створенні чоловічого стилю взуття має найважливіше значення. Воно не тільки забезпечує вам комфорт в різних життєвих ситуаціях. Правильно обране взуття надає чоловікові упевненість в собі. На що ж варто звертати увагу в першу чергу під час покупки?

Якщо вам якраз знадобилося купити чоловіче взуття, в першу чергу приділіть увагу таким параметрам, як:

  • матеріал;
  • фасон;
  • колір;
  • якість.

Саме якість чоловічого взуття — запорука вашого комфорту. Ідеальне рішення в цій ситуації — довіритися відомому бренду. Наприклад, такого, як відома в Україні торгова марка Естро. Правильна обробка швів, натуральні матеріали, зручна колодка — всі ці характеристики подарують взуття довговічність, а вам — справжнє задоволення від її використання.

Вибір матеріалу

Незалежно від того, на який час року ви вибираєте взуття, варто віддавати перевагу натуральним матеріалам. Вони екологічно безпечні, не стають причиною алергічних реакцій, приємні в шкарпетці. Крім того, взуття з натуральних матеріалів набагато довговічніше, що важливо для бюджету.

Кращими матеріалами вважаються: натуральна шкіра, замша, нубук, джинс, текстиль, парусина. При цьому важливо звертати увагу як на внутрішнє, так і на зовнішнє покриття.

Виняток становить спортивне і тактичне взуття. Виробники, які спеціалізуються на цих напрямках, використовують штучно створені матеріали. Хоча їх вартість зазвичай вища, практичні властивості можуть перевершувати навіть характеристики натуральної шкіри.

Фасон і колір

Сучасні дизайнери подбали про створення настільки ж різноманітних чоловічих взуттєвих фасонів, як і жіночих. Навіть під строгий діловий костюм можна підібрати не тільки класичні туфлі, але й броги, оксфорди, дербі. Повсякденний стиль останнім часом активно поєднується зі зручними мокасинами. Популярні лофери однаково доречні на діловій зустрічі і на прогулянці. А для спекотного літа існує маса стильних моделей чоловічих сандалій. Так що все залежить від того, якому стилю ви віддаєте перевагу, а також приводу для покупки в цілому.

Класичними чоловічими кольорами вважаються чорний і коричневий різноманітних відтінків. Але в повсякденному, міському і спортивному стилі можна експериментувати практично з будь-якими кольорами, від білого до салатового.

Вибір чоловічого взуття вже давно не обмежується туфлями, кросівками і сандалями. Зробіть свій гардероб різноманітним, і нехай він підкреслює вашу індивідуальність!

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-